TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetschef till Granitor Electro i Göteborg

Verksamhetschef inom Fastighetsautomation till Granitor Electro Region Väst

Brinner du för Fastighetsautomation? Vill du anta utmaningen att leda och utveckla vår verksamhet inom fastighetsautomation i region Väst? Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder nu en spännande roll som verksamhetschef där din uppgift blir att bygga upp och utveckla fastighetsautomation i regionen. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Granitor Business School. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänstebil
Tjänstebil
Ny Teknik
Ny Teknik
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef blir din uppgift att bygga upp och utveckla fastighetsautomation i regionen. Du kommer på sikt att bygga din organisation och ha personalansvar samt vara ansvarig för avdelningens ekonomiska verksamhet vilket inkluderar affärsansvar. I din roll som verksamhetschef kommer du proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder samt att kalkylera och lämna offerter. Du kommer också att driva och leda olika projekt inom entreprenad och service. Du förväntas bidra till verksamhetens utveckling och fokus kommer att ligga på att skapa tillväxt i regionen. För att trivas hos oss behöver du gilla en organisation med öppen företagskultur och korta beslutsvägar samt motiveras av att se andra medarbetare växa.

Värt att veta

Tjänsten är placerad på Granitors kontor i Göteborg. Du rapporterar till Stefan, Regionchef Väst. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap liksom erfarenhet och kunskap inom Fastighetsautomation. Du har affärsfokus, god förmåga att hantera relationer där du förstår vikten och fördelen av att vara lyhörd, vara en god kommunikatör samt att lösa utmaningar på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med dina medarbetare och kunder. Vidare ser vi att du har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är en person med god initiativförmåga, bra driv och framåtanda samt är genuint intresserad av teknik och att genomföra hållbara affärer. Det är av vikt i rollen att du kan planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt likväl som att du själv inneha en drivkraft gällande ständig förbättring inom ditt område och har en vilja att sälja, leverera produkten och kompetensen. Vardagen på Granitor präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla och förmåga att skapa relationer både internt och externt.

För att klara av rollen behöver du ha:

Alla lediga jobb