TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till Memira Eyecenter i Malmö

Vi rekryterar en chef till Memira Eyecenter i Malmö - en växande region med höga ambitioner. Något för dig? Sök här!

Är du en engagerande ledare som är intresserad av att bygga upp och utveckla ett bolag på frammarsch i en växande region? Då kan detta vara något för dig! Till Malmö söker vi nu en Eyecenter Manager, som ska vara med och leda regionen mot nya framgångar. Du blir en del av ett marknadsledande bolag som kännetecknas av en familjär, jordnära och ödmjuk atmosfär. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter erbjuds du en mångfacetterad roll med stor möjlighet att påverka organisationen och regionen framåt. Du är en del av ett företag som är marknadsledande i Norden och som utgör en signifikant skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som chef på Memira Eyecenter arbetar du i en växande organisation som är mitt i en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester. 

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef på Memira Eyecenter i Malmö kommer du att axla en bred, varierande roll, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ha organisatoriskt och ekonomiskt ansvar och vara en nyckelperson i expansionen av regionen. 

I rollen kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Memira Eyecenter i Malmö har kontor på Studentgatan 1. Start sker efter överenskommelse, men vi ser gärna att det blir så snart som möjligt. Du kommer att jobba kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet. Vissa resor kan tillkomma i tjänsten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som chef ser vi att du tidigare har jobbat i liknande roll med chefsansvar, så att du känner dig trygg i att leda teamet framåt för att nå företags gemensamma mål.

Vidare tror vi att du:

Vi ser det som meriterande för rollen om du har god vana av att jobba med landstinget eller om du jobbat kliniskt.

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

Alla lediga jobb