TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetscontroller till Haninge kommun

Vill du arbeta med samhällsdriven analys och utveckling som verksamhetscontroller för Haninge kommun? Sök rollen redan idag!

Haninge kommun söker två verksamhetscontrollers med uppdrag att säkerställa högsta kvalitet i planering och uppföljning och vara ett ledningsstöd för förvaltningens mål- och resultatstyrning. Genom att vara ett ledningsstöd och arbeta kvalitetsdrivande är du med och bidrar till samhällsutveckling inom social- och äldreförvaltningen. Jobbar du idag som verksamhetscontroller eller liknande inom offentlig verksamhet och gärna i kommun - sök rollen som verksamhetscontroller!

Ditt anställningserbjudande

Haninge kommun erbjuder ett spännande uppdrag som verksamhetscontroller där du spelar en central roll i social- och äldreförvaltningens utveckling och framtid. Du kommer att vara en nyckelfigur som driver och utvecklar processer och du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad.

Placerad i ljusa och trivsamma kontorslokaler, endast 20 minuter från T-centralen, kommer du också att ha närhet till köpcentrum, restauranger, kulturhus och naturområden med bad, skid- och löpspår. Haninge kommun värdesätter sina medarbetares välmående och erbjuder fri tillgång till gym i huset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid med möjlighet till flexibel arbetstid samt distansarbete, klämdagar och möjlighet till semesterväxling.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att samordna, utveckla och rapportera mot nämnd för förvaltningens planerings- och uppföljningsprocess. 
Arbetsuppgifterna är:

Värt att veta

Haninge kommun är inne i en intensiv och expansiv utvecklingsfas. Ambitionen är att erbjuda den bästa servicen och vara en stad där invånarna trivs och känner framtidstro. Haninges starka attraktivitet och närhet till city, med sju pendeltågsstationer, gör att de lockar nya invånare och fler företag att etablera sig i kommunen. Arbetet och uppgifterna på Social- och äldreförvaltningen är en otroligt viktig del av en större helhet när man går från förort till stad.

Haninge kommun söker två verksamhetscontroller som kommer att ha ett nära samarbete och kunna vara varandras bollplank. Som verksamhetscontroller inom staben för ledning och utveckling är målet att säkerställa bästa kvalitet i planerings- och uppföljningsprocessen för nämnderna och förvaltningen som underlag till beslut och vara ett ledningsstöd i förvaltningens mål- och resultatstyrningsarbete.

 

 

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant samhällsvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har mångårig erfarenhet av att verka i en politisk styrd organisation och har kunskap om mål- och resultatstyrning samt planerings- och uppföljningsprocesser inom offentlig verksamhet. Du är analytisk, strukturerad och har förmågan att se helheten. Ditt utvecklingsdriv och processorienterade arbetssätt gör dig initiativtagande och självgående. Vi vill också att du har du har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och indikatorer. Samarbetet med andra för att nå gemensamma mål är en självklarhet för dig.

Du har goda kunskaper inom analys- och kvalitetsarbete samt erfarenhet av arbete med digitala verksamhetssystem. Din kommunikativa förmåga är viktig, anpassad efter olika målgrupper. I din roll ingår att bearbeta och presentera underlag på ett pedagogiskt sätt, både skriftligt och muntligt, vilket kräver goda analytiska färdigheter och bekvämlighet med att tala inför andra. Vi förväntar oss att du kan kommunicera komplexa ämnen klart och tydligt, både i tal och skrift på svenska.

Det är även meriterande erfarenhet om du har:

Alla lediga jobb