TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetscontroller till Haninge kommun

Var med och skapa framtidens förvaltning och bidra till utvecklingen av ett attraktivt kultur- och fritidsutbud i Haninge!

Nu söker Haninge kommun dig som vill sitta som verksamhetskontroller i ledningsgrupp och utveckla styrningen samt uppföljningen inom kultur- och fritidsförvaltningen.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med styrningsfrågor inom offentlig verksamhet, gärna på strategisk nivå. Har du arbetat med utvecklingsorienterade frågor och har ett tydligt processtänk? Arbetar du kanske i en liknande roll som verksamhetscontroller, utredare eller verksamhetsutvecklare idag?

Sök rollen på Haninge kommun!

Ditt anställningserbjudande

Haninge kommun erbjuder en spännande möjlighet som verksamhetscontroller där du spelar en central roll i förvaltningens utveckling och framtid. Du kommer att vara en nyckelfigur som driver och utvecklar processer och du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad. Som en del av ledningsgrupp kommer du aktivt bidra till förvaltningens utveckling och framgång.

Placerad i ljusa och trivsamma kontorslokaler, endast 20 minuter från T-centralen, kommer du också att ha närhet till köpcentrum, restauranger, kulturhus och naturområden med bad, skid- och löpspår. Haninge kommun värdesätter sina medarbetares välmående och erbjuder fri tillgång till gym i huset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid med möjlighet till flexibel arbetstid samt distansarbete, klämdagar och möjlighet till semesterväxling.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetscontroller är ditt uppdrag i första hand att:

Värt att veta

Inom Kultur- och fritidsförvaltningen tillhör du som verksamhetscontroller avdelningen verksamhetsstöd som är en mindre avdelning där alla är specialister. Förvaltningen ansvarar för kultur, kulturskola, bibliotek, öppen fritidsverksamhet, idrotts- och friluftsverksamhet samt föreningsbidrag. Du kommer att samarbeta med andra nyckelpersoner på avdelningen, inklusive utredare, IT-strateg, anläggningsstrateg och HR-administratör. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant samhällsvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av styrningsfrågor inom offentlig verksamhet, helst på strategisk nivå, är meriterande. Du är analytisk, strukturerad och har förmågan att se helheten. Ditt utvecklingsdriv och processorienterade arbetssätt gör dig initiativtagande och självgående. Vi vill också att du har du har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och indikatorer. Samarbetet med andra för att nå gemensamma mål är en självklarhet för dig.

Du har goda kunskaper inom analys- och kvalitetsarbete samt erfarenhet av arbete med digitala verksamhetssystem. Din kommunikativa förmåga är viktig, anpassad efter olika målgrupper. I din roll ingår att bearbeta och presentera underlag på ett pedagogiskt sätt, både skriftligt och muntligt, vilket kräver goda analytiska färdigheter och bekvämlighet med att tala inför andra.

Alla lediga jobb