TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare

AB Transitio söker en erfaren Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare som ska leda verksamheten i förändring

Har du dokumenterad erfarenhet av arbete som verksamhetsutvecklare och förändringsledare samt har ett starkt intresse av att forma och leda verksamheten mot förändringar med fokus på ökad kundnytta? AB Transitio står inför en spännande resa där vi med bas i ISO 55 000 och med stöd av vårt nya Enterprise Asset Management system ska utveckla en datadriven tillgångsförvaltning av spårfordon, som minimerar risker och optimerar kostnader, allt för att skapa nytta för våra kunder. Som Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare är du den som leder denna transformation. Du kommer att arbeta brett med utvecklingsfrågor och ha en central roll i alla kontakter såväl med interna som externa parter.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

AB Transitio ägs av Sveriges regioner och vårt uppdrag är att anskaffa, finansiera och förvalta spårfordon samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som våra ägare behöver. Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt. Vi har genom åren tagit många bra initiativ och skapat bra arbetsprocesser och utvecklar vårt arbetssätt genom ständiga förbättringar. Vår utvecklingsresa fortsätter! Det ger dig stora möjligheter att vara med och forma såväl vårt strategiska som operativa arbete.
Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas och lär av varandra. Vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål.

Vi tror på att en engagerande och inkluderande organisation skapar trygga medarbetare. Därför valde vi att inkludera samtliga medarbetare när vi tog fram våra fem värdeord: Prestigelöshet, Ömsesidig respekt, Transparens, Gemenskap, Ansvar. Vårt arbete under det senaste året har gjort att vi gemensamt kommit fram till dessa och att alla i organisationen kan stå bakom dessa. AB Transitio är certifierad av Great Place to Work och tillhör därmed en unik skara av organisationer  som sätter sina medarbetare först. Certifieringen är ett bevis på en hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Verksamhetsledare / Förändringsledare ansvararar du för att processer och arbetssätt förankras och implementeras i verksamheten. Du stödjer verksamheten genom att tillämpa generella metoder och principer. Du hjälper verksamheten att identifiera relevanta nyckeltal samt identifierar mål för förvaltningsgruppen. Hela transformationsarbete har kunden i fokus och du, genom aktiv samverkan med ägare/hyrestagare, arbetar för att öka kundnöjdheten.

Ditt ansvar är:

Värt att veta

Som Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare ingår du i förvaltningsgruppen och rapporterar till Chef för Förvaltning. Tjänsten innebär många interna kontakter med kollegorna inom verksamheten och externa med hyrestagare, leverantörer och myndigheter. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Som person är du driven med en pragmatisk och proaktiv inställning. Du är självgående och har en hög energinivå i kombination med en problemlösningsförmåga. Din nyfikenhet och förmåga att vara inlyssnande skapar de bästa förutsättningarna för att leda arbetet mot uppsatta mål.

Alla lediga jobb