TNG
Verksamhetsutvecklare med fokus på fotboll

Verksamhetsutvecklare med fokus på fotboll

Vi söker en coachande verksamhetsutvecklare med dokumenterade erfarenheter från fotboll som ledare och/eller spelare.

Arbetsgivare ÖSK Ungdom
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-08
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Vi söker en coachande verksamhetsutvecklare med dokumenterade erfarenheter från fotboll som ledare och/eller spelare.

Är du utvecklingsorienterad och har ett coachande ledarskap? Är du en utpräglad team-spelare och erfarenhet från projektledning samt trivs att arbeta både operativt och strategiskt? Bra! Då kan du vara den verksamhetsutvecklare vi söker till ÖSK Ungdom.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På ÖSK Ungdom är du delaktig i att utveckla hela verksamheten mot vår vision - "Ett vi att vara stolt över". Du är med och bidrar till en viktig del i vår framtid - våra barn och ungdomar för att ge dem en så bra start i livet som möjligt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för att utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga kollegor samt aktiva inom ÖSK Ungdom.
Ditt specialområde är att utveckla fotbollen men i rollen ingår också att se våra ungdomar i den situation de befinner sig varför projekt som t ex social hållbarhet kommer att ingå.

Teamet har tillsammans med övriga i organisationen ett huvudansvar att ta föreningen in i ett arbete med fokus på att utveckla alla våra idrotter (fotboll, handboll, bandy, innebandy, e-sport) och att jobba hållbarhet i alla dess aspekter.

Du rapporterar till ÖSK Ungdoms Teamledare.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

 • Fungera som kontaktperson och stötta våra ledare, spelare och föräldrar i frågor som rör lagen inom fotboll: som lagadministration, lagorganisation, föräldramöten, ekonomi och budget samt närvarorapportering och LOK-stöd.
 • Rekrytera nya ledare och i samråd med andra verksamhetsutvecklare lägga kompetensutvecklingsplaner för alla våra ledare.
 • Stötta och utveckla det idéella spelarrådet för fotbollen
 • Bjuda in till kontinuerliga träffar med ledare, föräldrar och lag för att stärka det främjande och förebyggande arbetet.
 • Ansvara för våra nystartslag.
 • Samarbeta med RF, RF-SISU och våra grenföreningar för att på bästa sätt ta del av de kompetenser och utvecklingsmöjligheter som erbjuds.
 • Initiera och driva samarbeten med andra föreningar till gagn för ungdomarnas bästa.
 • I samråd med resterande verksamhetsutvecklare planlägga alla skollov för att kunna erbjuda lämpliga aktiviteter till lediga skolungdomar/medlemmar.
 • Tillsammans med andra verksamhetsutvecklare ständigt utveckla och implementera spelarutbildningsplan (SUP) hos samtliga ledare och spelare.
 • Tillsammans med verksamhetsutvecklare och Teamledare ta fram viktiga KPI: er som bidrar till vidareutveckling av föreningen.
 • Tillsammans med teamet jobba för att skapa nya projekt och idrottsformer
 • Tillsammans med teamet lägga planer för hur våra olika idrotter ska utvecklas. Och se till att dessa genomförs och följs upp.

Dina arbetstider är flexibla och såväl kvällar som helger ingår som regel. Rollen innebär mycket ansvar men med stor frihet.

Då ÖSK Ungdoms organisation bygger på teamarbete gäller att du måste brinna för att se andra och att bidra till teamets framgångar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med en aktiv styrelse se till att Riksförbundets Strategi 2025 förverkligas i samklang med vår egen verksamhetsplan. Och att vi alltid är beredda på att ta del av andra föreningars arbetssätt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har ett stort idrottsintresse med relevant utbildning för tjänsten och erfarenhet som coachande ledare och/eller projektledare. Vi ser också att du har en stark förankring inom fotbollen som ledare och/eller spelare. Du är van användare av olika IT-system och programvaror. Vi ser också att du tidigare arbetat med budget-, ekonomi- och projektuppföljningar i t ex Excel.

Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Som person är du är en stabil, coachande och engagerad ledare. Du drivs av att utveckla människor, verksamheter och att nå resultat. Vidare så trivs du i en roll där du arbetar både operativt och strategiskt.

ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom ska vara en klubb för alla, oberoende av sociala och ekonomiska förhållanden. Vi ska vara ett föredöme när det gäller integration och inkludering och har som mål att bli Sveriges mest framgångsrika förening, både ur ett idrottsligt perspektiv och när det gäller mångfald, jämställdhet och samhällsnytta. Under mottot ”Ungdomarna i centrum” bedriver klubben verksamhet för barn och ungdomar till och med junioråldern. Klubben är idag Örebro läns största barn- och ungdomsförening, med ca 2 300 aktiva fördelade över fem idrotter – bandy, fotboll, handboll, innebandy och e-sport.

Arbetsgivare ÖSK Ungdom
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-08
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Landbotorpsallén 58