TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetsutvecklare till Euromaint i Stockholm

En intressant roll för dig som vill arbeta med utveckling av underhåll i ett ledande företag!

Nu har vi en intressant roll för dig som vill arbeta i en hållbar och samhällsviktig bransch i ett stabilt och marknadsledande företag! Till Euromaint i Solna rekryterar vi en verksamhetsutvecklare inom underhåll som kommer vara delaktig i att driva och samordna bolagets verkstäder för ett optimalt utnyttjande. På Euromaint får du goda möjligheter att utvecklas, påverka, driva och utveckla produktionslösningar och projekt i såväl befintliga som nya affärer. Du erbjuds en viktig roll i en platt organisation i en växande bransch. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. På Euromaint får du arbeta i ett företag med en stark position som växer på den nordiska marknaden. Företaget har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  

 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen inom underhållsutveckling sker i nära samarbete med företagets tre (3) geografiska produktionsenheter och de 20-tal verkstäder som finns i Sverige och Norge. Arbetet innebär även ett samarbete med kontraktscheferna för att utveckla produktionslösningar samt ha den övergripande bilden över verkstadsorganisationens kapabilitet.

I rollen ingår att vara delaktig i att fram förslag och lösningar på var företagets nya samt befintliga affärer skall produceras, samt att driva projekt inom verksamhetsutveckling såsom exempelvis det leanbaserade "Produktionslyftet", utveckling av digital rapportering med mera.

Vidare är du delaktig i att ta fram beslutsunderlag för investeringar och presentationer av lösningar gentemot företagets kunder, exekutiva ledning och ägare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av projektledning  och standardiserade projektmodeller samt järnvägsbranschen är mycket meriterande. 

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du är öppen för förändringar och främjar nytänkande. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk, ser och tar till vara på affärsmöjligheter och har ett starkt inflytande på verksamheten. Vidare har du en god samarbetsförmåga och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. 

 Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel.

Alla lediga jobb