TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetsutvecklare till Zinkgruvan Mining

Arbeta med förändringsledning, Lean metodik och har erfarenhet av verksamhetsutveckling, change lead eller processförbättringar?

Har du erfarenhet inom förändringsarbete och Lean arbetsmetodik och 5S samt motiveras av att arbeta verksamhetsnära? Bra! Vi söker en verksamhetsutvecklare/förbättringsledare till avdelningen för verksamhetsutveckling vid Zinkgruvan Mining strax utanför Askersund.

I rollen som förbättringsledare leder och bistår du förbättringsgrupper i ständiga förbättringar. Du bidrar bl.a. med att utveckla och stödja Zinkgruvans arbete med Operational Excellence i produktion och i deras administrativa processer. Du coachar bl.a. linjeorganisationerna i införandet och etableringen av ständiga förbättringsarbeten med hjälp av LEAN-verktyg och metoder.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining AB bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva, nära både natur och storstad och med 430 anställda är Zinkgruvan Mining den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

Utöver ett stimulerande arbete i en global koncern med en företagsmiljö som präglas av stark teknisk utveckling, där du dessutom bidrar till den gröna klimatomställning, erbjuder Zinkgruvan fina förmåner till sina anställda. Bland annat ett bonussystem, ett förmånligt friskvårds- och tandvårdbidrag samt förmånliga rabatter.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar måndag-fredag med flextid.

Inom sektionen Operational Excellence arbetar du tillsammans med total 12 kompetenta kollegor inom både verksamhetsutveckling samt projektledning.

 

Våra förväntningar

Erfarenhet och kunskapskrav:

Mediterande är:

Som person är du:

Alla lediga jobb