TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniskt intresserad medarbetare till vår verkstad

Tekniskt intresserad medarbetare sökes till framgångsrika Essilor i Spånga.

Har du ett stort teknikintresse och trivs med att jobba praktiskt med finmekanik? Vill du arbeta i en ledande global koncern med stor marknadsandel? Bra! Då kan du vara den verkstadsoptiker vi söker till branschledande och innovativa Essilor. Rollen som verkstadsoptiker passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo i en av våra viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen. Vi levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för vår fortsatta framgångsresa.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Ny teknik
Ny teknik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Inslipningsavdelningen är en central del av vår verksamhet och en av våra viktigaste servicefunktioner.

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Våra förväntningar

Du är intresserad av att arbeta praktiskt inom det finmekaniska området. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen eller annan finmekanisk verksamhet. Om du inte har tidigare erfarenhet utbildar vi dig internt i såväl grundläggande optik, som våra processer. Som person är du noggrann, trivs att arbeta i team och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera på engelska i både tal och skrift. 

Alla lediga jobb