TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verkstadstekniker till Fuji Autotech i Eskilstuna

Lösningsorienterad tekniker med erfarenhet av att programmera bearbetningsmaskiner sökes till Fuji Autotech i Eskilstuna

Har du erfarenhet av att programmera maskiner för skärande bearbetning? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna unika roll i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fuji Autotech AB är en leverantör av nivå 1-system dedikerad till kommersiella fordonsindustrin. Fuji Autotech är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen gäller i många år och man har nyligen tecknat flera nya avtal. Fuji Autotechs marknadsandel bland europeiska lastbils-OEM är 60% på rattkolonnerna.

Vi erbjuder dig en internationell miljö med globala kunder och influenser från Japan i vår produktion.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Parkering
Parkering
Massage
Massage

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Du har goda kunskaper och erfarenhet av beredningsarbete och programmering av bearbetningsmaskiner samt praktisk erfarenhet från arbete i bearbetningsmaskiner. Du har även goda kunskaper inom mätteknik samt kunskaper inom AutoCad. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din IT-mognad är hög och du är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har kännedom om ISO 14001 och ISO/TS 16949.

För att trivas och kunna leverera i rollen är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad, ansvarskännande och flexibel. Du har även en förmåga till helhetssyn, analys och att tänka resultatorienterat.

Alla lediga jobb