TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verkstadstekniker till Fuji Autotech i Eskilstuna

Lösningsorienterad tekniker sökes till expansiva och branschledande Fuji Autotech i Eskilstuna.

Har du erfarenhet av att programmera maskiner för skärande bearbetning? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna unika roll i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Fuji Autotech AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. Fuji Autotech bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. Fuji Autotech är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. Fuji Autotechs marknadsandel är c:a 60%.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Betald parkering
Betald parkering
Massage
Massage
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Våra förväntningar

Du har goda kunskaper och erfarenhet av beredningsarbete och programmering av bearbetningsmaskiner samt praktisk erfarenhet från arbete i bearbetningsmaskiner. Du har även goda kunskaper inom mätteknik samt kunskaper inom AutoCad. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din IT-mognad är hög och du är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har kännedom om ISO 14001 och ISO/TS 16949.

För att trivas och kunna leverera i rollen är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad, ansvarskännande och flexibel. Du har även en förmåga till helhetssyn, analys och att tänka resultatorienterat.

Alla lediga jobb