TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

CNC-operatör till JTEKT CSS i Eskilstuna

Lösningsorienterad tekniker sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems Sweden i Eskilstuna

Har du erfarenhet av att programmera maskiner för skärande bearbetning? Är du en CNC-operatör som vill få möjlighet att utvecklas? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna unika roll i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos JTEKT får du vara med från idéstadiet av framtagandet av en produkt till att den första färdiga produkten lämnar fabriken. Du har fördelarna av att organisationen är lagom stor så att du inte enbart gör ett fåtal moment, utan att det är bredd på arbetsuppgifterna. Allt från inköp av nya maskiner, stort eget ansvar gällande verktygsinköp, ta fram förbättringar på nya och befintliga produkter tillsammans med konstruktionsavdelningen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Parkering
Parkering
Massage
Massage
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Programmering och inkörning av bearbetningsmaskiner baserat på ritningsunderlag.

Värt att veta

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. Vi bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden och är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Våra förväntningar

Du har goda kunskaper och erfarenhet av beredningsarbete och programmering av bearbetningsmaskiner samt praktisk erfarenhet från arbete i bearbetningsmaskiner. Om du även har goda kunskaper inom mätteknik samt kunskaper inom AutoCad är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din IT-mognad är hög och du är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har kännedom om ISO 14001 och ISO/TS 16949.

För att trivas och kunna leverera i rollen är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad, ansvarskännande och flexibel. Du har även en förmåga till helhetssyn, analys och att tänka resultatorienterat.

Alla lediga jobb