TNG
Vi söker en inköpare till Åkers Sweden

Vi söker en inköpare till Åkers Sweden

Vill du jobba som inköpare? Och har du erfarenhet från teknisk industri? Sök tjänsten som Category Manager hos Åkers Sweden idag!

Arbetsgivare Åkers Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Eva Sahlin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Vill du jobba som inköpare? Och har du erfarenhet från teknisk industri? Sök tjänsten som Category Manager hos Åkers Sweden idag!

Vi rekryterar nu en inköpare till Åkers Sweden i Åkers styckebruk. Tjänsten passar dig som drivs av att utveckla processer och arbetssätt, och dig som har ett stort tekniskt intresse. Här kommer du till ett teknikintensivt företag!

Åkers Sweden befinner sig idag i en intressant fas där de bygger organisationen för framtidens behov. Och i rollen som Category Manager får du i hög grad vara delaktig i den utveckling Åkers Sweden har påbörjat och som på kort tid har lett till ökad lönsamhet.

Låter tjänsten som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Category Manager på Åkers Sweden får du en central roll i ett medelstort företag med snabba beslutsvägar. Du får stora möjligheter att påverka ditt arbete och arbeta tvärfunktionellt med andra funktioner i organisationen. I rollen får du vara med och utveckla processer och arbetssätt i ett teknikintensivt företag där kvalitet och produktprestanda är ledord.

I din roll som inköpare kommer du vara högst delaktig i implementeringen av en fossilfri och klimatneutral produktportfölj, där inköpsfunktionen spelar en av nyckelrollerna.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som inköpare kommer du huvudsakligen arbeta med att: 

  • Hantera reklamationer på inköpta produkter och tjänster. 
  • Ta fram rapporter, statistik, uppföljningar och faktureringsunderlag.
  • Förhandla kommersiella villkor och säkra avtal på produkter och tjänster. 
  • Bevaka leveranser mot lagda inköpsorder. 
  • Driva tvärfunktionellt operativt och strategiskt inköpsarbete.
  • Vara Super User i kommande byte från Movex till Microsoft Dynamics.
  • Arbeta med parametrar och systemvård i ERP-systemet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som inköpare hos Åkers Sweden kommer du att ingå i ett team om åtta kollegor. Dessa har kunskap inom olika specialistområden och rapporterar direkt till chef Supply Chain. 

Du kommer även att arbeta i tvärfunktionella team som gärna stöttar varandra. Tillsammans ser ni till att ert arbete genomsyras av Åkers Swedens värdeord: Ansvar, Samarbete och Engagemang. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du har ett brinnande intresse för affärer, både kommersiellt och ekonomiskt. Du har en förmåga att bygga starka relationer både internt och externt. Vidare har du förmåga att driva, leda och stötta förändringsarbete.

Som person har du en förmåga att motivera andra och att anpassa din kommunikation för att nå fram med ditt budskap. Du har förståelse för dynamiken i samband med förändringsarbete och kan coacha, entusiasmera och lyssna på andra, utan att för den skull vika undan från konflikter. 

För rollen letar vi efter dig som har en relevant utbildning. Vi ser gärna att du har flerårig industriell erfarenhet från inköp av komponenter eller råmaterial, samt dokumenterad förhandlingsvana.

Meriterande är kunskaper i ritningsläsning och tekniska specifikationer. En del i rollen innebär att du kommer att arbeta tvärfunktionellt, och du kommer att kommunicera med flera funktioner i företaget. Vi ser därför att din svenska och engelska är god, både i tal och skrift. Om du dessutom kan fler språk är det meriterande.

Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 180 anställda och har produktionsanläggningen i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation.
http://www.uniones.com

Arbetsgivare Åkers Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-17
Eva Sahlin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruksallén 4, Åkers styckebruk