TNG
Vi söker en kommunikatör för uppdrag i Stockholm

Vi söker en kommunikatör för uppdrag i Stockholm

Vi söker nu dig som vill ta dig an ett längre uppdrag som kommunikatör hos vår etablerade kund i Stockholm. Ansök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Vi söker nu dig som vill ta dig an ett längre uppdrag som kommunikatör hos vår etablerade kund i Stockholm. Ansök redan idag!

Har du en journalistisk bakgrund? Och är du redo för en ny utmaning? Då kan du vara den kommunikatör vi letar efter!

För uppdraget som kommunikatör kommer ditt fokusområde vara på att skriva mycket innehåll och texter. Du får även ansvara för att koordinera vissa uppgifter mot en extern byrå.

Uppdragets längd sträcker sig minst över ett halvår med förhoppningen om att du som konsult sedan blir fast anställd hos vår kund. Start för konsultuppdraget är omgående, och placering är i Stockholm eller Örebro.

Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I uppdraget som kommunikatör kommer ditt ansvar att ligga på att skriva och skapa innehåll. Dina framtida arbetsuppgifter kommer även vara att: 

  • Ta fram innehåll för egna kanaler, kund eller media. Exempelvis att skriva pressmeddelande, blogginlägg, artiklar, produkttexter, införsäljningsmaterial, nyhetsbrev eller inlägg på sociala medier.
  • Koordinera och projektleda taktisk marknadskommunikation.
  • Producera material i Adobe Illustrator, Adobe Photoshop samt rörligt material. 

Du kommer även att samordna vissa uppgifter med en extern byrå, och det kan till exempel röra sig om fotografering och trycksaksleverantörer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med ekonomi och administration inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För uppdraget letar vi efter dig som har en journalistisk bakgrund. Kanske har du studerat till journalist, copywriter, kommunikatör eller marknadsförare? Det är meriterande om du har några års erfarenhet från liknande roll sedan tidigare. 

Du är trygg i att arbeta i olika redigeringsverktyg, och du är van vid att publicera innehåll på olika kanaler. Du är också kunnig inom rörligt material. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, nyfiken och lösningsorienterad. Du utför dina arbetsuppgifter med ett högt engagemang och tar ansvar för att driva dig själv framåt. Vidare är du analytisk och strukturerad, och du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du trivs med att agera på eget initiativ. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-13
Vendela Ekstrand Hamrén
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7