TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker en tekniker till Essilor i Spånga

Serviceinriktad tekniker sökes till framgångsrika Essilor Instruments i Spånga. Välkommen med din ansökan!

Vi söker en resande service- och installationstekniker till branschledande Essilor i Spånga. I rollen får du ett fritt och varierat arbete i en ledande, global koncern.

Rollen tekniker passar dig som brinner för att lösa problem, möta nya människor och leverera den bästa tänkbara servicen.

Som servicetekniker kommer du ansvara för ett antal av våra optikerkunder i Mellansverige och Norrland, men du utgår från Spånga där du har din servicebil.

Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen. Vi levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för vår fortsatta framgångsresa.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor. Större delen av din arbetstid kan du planera själv.

Tjänsten innebär c:a 60 - 70 övernattningar per år.

Våra förväntningar

Du har en grundläggande teknisk kompetens och trivs med ett fritt arbete där du får driva dig själv, samtidigt som du kan samarbeta med andra tekniker vid större installationer. Du ser också fram emot att skapa och bibehålla en god relation med våra sympatiska kunder.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera både på svenska och engelska. Eftersom rollen innebär resande med servicebil krävs det också att du har körkort.

Alla lediga jobb