TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker erfarna ekonomer i Örebro!

Färdigutbildad ekonom? Ta steget i din professionella karriär som konsult inom ekonomi genom TNG i Örebro.

Har du en utbildning inom ekonomi samt arbetat som ekonom tidigare kan det vara dig vi söker! Använd dina kunskaper och väx som ekonom samtidigt som du bidrar till spännande projekt och utvecklas för framtiden. Genom TNG kommer du inte bara få tillämpa dina färdigheter inom ekonomi, utan också arbeta i en mångsidig och dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik.

På TNG arbetar vi med ett brett urval av företag i olika branscher. Nu har du chansen att utforska och bidra till företag som du kanske inte hade sökt dig till i vanliga fall. Målet är att öppna dörrar till oväntade möjligheter och utöka dina erfarenheter som kan berika din karriär.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer arbetsuppgifterna variera beroende på företag och specificeras för dig när vi presenterar ett uppdrag.

Några övergripande exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

- Ansvara för att samla in, analysera och tolka finansiella data för att ge ledningen värdefulla insikter.

- Delta i budgetering, prognoser och finansiell planering för att säkerställa att företagets mål uppnås.

- Utföra ekonomisk analys och rapportering för att identifiera trender, möjligheter och risker.

- Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa att finansiell information är korrekt och komplett.

- Bidra till att utveckla och implementera effektiva ekonomiska strategier och processer.

Värt att veta

På TNG är du mer än bara en medarbetare – du är en oersättlig del av vår framgång. Vi strävar inte efter att vara ett gigantiskt bolag där du är en anställd i mängden. Varje individ är viktig och avgörande för vår gemensamma framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som räknas och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och ha din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi söker dig med examen inom ekonomi med minst 1 års branscherfarenhet. Du förväntas ha goda kunskaper i Excel och andra relevanta databasverktyg. Utmärkta kommunikationsförmågor samt att effektivt kunna samarbeta med andra. Om du är en driven och analytisk ekonom som vill utvecklas i en stimulerande miljö är detta en perfekt möjlighet för dig.

Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik framtid!

Alla lediga jobb