TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker Inköpare till vår kund i Örebro län

Har du erfarenhet som konsult inom inköp och vill ha en bred roll med många kontaktytor? Vi söker inköpare till vår kund i Örebro.

Ser du ett utökat ansvar som ditt nästa karriärsteg? Bra! För vår kunds räkning söker vi dig som har erfarenhet av inköpsarbete och som tidigare arbetat som operativ eller strategisk inköpare. För dig som trivs med att arbeta brett med upphandling erbjuds du nu en spännande roll som konsult där du får ta stort eget ansvar och möjlighet att driva och utveckla inköpsprocesser.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som inköpare kan dina dagliga arbetsuppgifter bland annat bestå av att:

Värt att veta

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du är anställd via TNG Tech och uthyrd till vår kund i Örebro län. Det finns ofta goda chanser till förlängning av uppdraget. Alternativt blir du direktanställd av den kund du är hos under uppdraget.

Våra förväntningar

För rollen som inköpare söker vi dig med förmågan att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med god kvalitet driva dessa framåt. Då du kommer att ha många interna som externa kontaktytor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att samarbeta med andra. 

Vi letar efter dig som är van vid administrativt arbete och har en ekonomisk eller teknisk högskoleutbildning. Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella leverantörer krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att arbeta i olika system.

 

Alla lediga jobb