TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker inköpare till vårt interimsnätverk

Vill du jobba som konsult inom inköp i Mälardalen? Ansök idag och bli en del av vårt interimsnätverk!

Nu söker vi dig med gedigen erfarenhet inom inköpsområdet och som vill bli en del av vårt konsultnätverk! Som interimskonsult hos oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta i mellanstora och stora, världsledande och innovativa bolag. Vi har en fortsatt efterfrågan på konsulter för både längre och kortare uppdrag i såväl linje- som mer projektrelaterade roller. Låter det intressant?

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som konsult tackar du ja till de uppdrag som du vill ha och att jobba som interimskonsult innebär en del tempoväxlingar. Under vissa perioder är det mer intensivt och under andra perioder lugnare.

Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert eller chef i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in om arbetsuppgifterna.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika områden av inköp samt erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års erfarenhet inom inköp, gärna i en ledande roll. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du har lätt att se helhetsperspektivet och drivs av att utveckla inköpsstrategier, optimera och generar kostnadsbesparingar som nyttjar företaget i stort.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska bra.

Alla lediga jobb