TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker inköpare till vårt nätverk i Örebro

Vi utökar vårt konsultnätverk i Örebro och letar efter erfarna inköpare. Skicka in din ansökan redan idag!

Nu breddar vi på TNG vårt konsultnätverk i Örebro. Detta är en annons för kommande uppdrag och vi letar efter dig som vill jobba som inköpare.

I rollen som inköpare får du en varierad vardag. Du får bland annat ansvara för inköp av produkter, material, varor eller tjänster från leverantörer. Det är ditt jobb att identifiera och upphandla nya leverantörer, liksom att bibehålla god kontakt med de befintliga. Och självklart ges du möjligheten att utvecklas!

Som konsult hos oss på TNG kan du välja en karriär utifrån vad som passar dig bäst. Välj mellan längre och kortare uppdrag, och hitta det (eller dem) företag du tycker verkar intressanta!


Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att stöta på varierade arbetsuppgifter, men dina dagliga uppgifter kan vara att:

 

Värt att veta

Det här är en annons för kommande uppdrag i Örebro. Efter att du har skickat in din ansökan finns du med i TNG:s nätverk.  

Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att bli anställd av oss på TNG för att sedan bli uthyrd till någon av våra kunder i Örebro. Men! Det finns ofta goda chanser till förlängning av uppdraget, eller så finns möjligheten att du blir direktanställd av den kund du arbetat hos under uppdraget. 

Våra förväntningar

För att du ska trivas i rollen som inköpare ser vi gärna att du har förmågan att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med god kvalitet driva dessa framåt. Du har en god kommunikativ förmåga som du med fördel har nytta av när du kommunicerar både med interna och externa kontaktytor. Du trivs med att samarbeta med andra. 

Kanske har du tidigare erfarenhet från just inköp, logistik eller andra liknande arbetsområden? Kanske har du studerat industriell ekonomi? 

Då du kommer att kommunicera med både nationella och internationella leverantörer krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att arbeta i olika system.

Alla lediga jobb