TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker konsulter inom Supply Chain

Har du lång erfarenhet som konsult inom Supply Chain? Sök till TNG Techs konsultnätverk i Mälardalen!

Vi har en fortsatt bra efterfrågan av konsulter och nu söker vi dig som har en gedigen erfarenhet av att arbeta som interimskonsult inom Supply Chain-området.

Genom TNG Techs konsultnätverk får du möjligheten att arbeta som konsult för bolag i framkant! Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på konsulter för både längre och kortare uppdrag. Våra kunder verkar inom ett flertal branscher och finns i hela Sverige. Är du redo för nya uppdrag?

Välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult ges du möjligheten att arbeta med flera olika bolag och branscher, vilket gör rollen som konsult varierande och omväxlande! I vilken omfattning du vill jobba väljer du själv eftersom du som konsult tackar ja till de uppdrag som du vill ha. Som konsult arbetar du mycket under eget ansvar och får utmaningar i en fri roll.

Med din expertis som konsult kliver du in i ett läge som ofta är kritiskt och du behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter. Det kommer perioder som är mer intensiva och under andra perioder är det lugnare. Tempoväxlingar som helt enkelt gör arbetet som konsult både utvecklande och omväxlande!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Med din kompetens bidrar du bland annat med transport- och lageroptimering, materialadministration, logistikstrategi och Supply Chain Management. Rollen som interimskonsult inom Supply Chain innebär oftast att man arbetar som specialist eller chef. Du ska kunna snabbt sätta dig in och får koll på hur verksamheten fungerar. Du har fallenhet för att se var det uppstår hinder och hur det är möjligt att optimera, förbättra och effektivisera verksamheten till att vara både kostnadseffektiv och för att öka vinstmarginaler.

Värt att veta

Som konsult förväntas du effektivt applicera dina kunskaper i nya situationer och verksamheter. Du har en hög inlärningskurva och sätter dig snabbt in i nya situationer och verksamheter. Din kompetens sträcker sig över olika områden av supply chain och du har erfarenhet av projektledning. Du drivs av att kontinuerligt bygga kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter.

Vill du arbeta som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Nu söker vi dig som har en relevant examen. Du har flera års erfarenhet inom Supply Chain, gärna i en ledande roll och är trygg inom ditt kompetensområde. Du drivs av kontinuerligt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i är viktigt för dig! Du ser till ett helhetsperspektiv och drivs av att optimera flöden som generar kostnadsbesparingar och främjar företaget.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska bra.

Alla lediga jobb