TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker nu en fältsäljare till Makita

Makita söker nu en säljare som vill ingå i deras framgångsrika säljkår.

Besitter du erfarenhet inom försäljning och samtidigt har ett intresse för samt kunskap om maskiner och verktyg? Söker du en spännande säljkarriär inom en branschledande organisation som erbjuder högkvalitativa produkter och samtidigt möjligheter till din egen personliga utveckling? Då har du nu en enastående möjlighet!

Makita söker nu en säljare för sitt sydöstra distrikt vilket innefattar Jönköpings, Kronobergs, Kalmars och Ölands län. För att ha den optimala strategiska utgångspunkten bör du bo så centralt som möjligt i denna region.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som säljare hos Makita blir du en värdefull medlem av ett engagerat team bestående av professionella säljare som brinner för att erbjuda kunder de mest framstående verktygen på marknaden. Här får du möjlighet att utveckla starka kundrelationer, förstå deras specifika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar med hjälp av Makitas imponerande sortiment av produkter.


Som fältsäljare i Sydöstra distriktet ansvarar du för ett brett geografiskt område, vilket innebär att resor kommer att vara en naturlig del av din arbetsvardag. I genomsnitt kan du förvänta dig att tillbringa 40-60 nätter på hotell varje år, beroende på din exakta plats. 

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Förmånsbil
Förmånsbil

Dina arbetsuppgifter

Några av dina arbetsuppgifter som säljare vid Makita är:

Värt att veta

Hos Makita väntar en dedikerad chef som är engagerad i din framgång som säljare. Du blir en värdefull medlem i ett samspelt säljteam där du har möjlighet att dela erfarenheter och kreativa strategier med dina kollegor.


I din roll har du betydande frihet under eget ansvar. Du ansvarar själv för att planera din arbetsdag, inklusive att schemalägga kundmöten och optimera din arbetsrutin för att både spara kostnader och maximera din effektivitet, vilket skapar en gynnsam arbetsmiljö för dig.

Våra förväntningar

Du som söker har:

Som person är du en positiv lagspelare som drivs av försäljning och måluppfyllelse. Vidare är du nyfiken och duktig på att skapa god kundrelationer. För att lyckas i rollen kan du strukturera din egen arbetstid och jobba målfokuserat för att uppnå högsta prestation.

Alla lediga jobb