TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker nu en Logistik- och Lagerchef till Makita

Makita söker nu en Logistik- och lagerchef till deras filial i Sverige

Söker du efter en arbetsplats där du får vara en viktig nyckelspelare för att hela organisationen ska fungera? Är du en fena på logistik och har erfarenhet av hur ett lager ska hanteras för att optimera verksamheten? Då har du hittat rätt!

Makita söker nu en ny Logistik- och lagerchef till deras verksamhet i norra Stockholm. Här erbjudes en arbetsplats med en härlig familjär stämning där du garanterat kommer trivas och utvecklas. Häng med på Makitas fortsatta utvecklingsresa! Ansök idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Makita är ett företag där kulturen är viktig och där alla medarbetare är fanbärare för denna. Ett öppet klimat där du blir sedd och hörd. Här får du en möjlighet att vara kreativ och bidra till att verksamheten optimeras och utvecklas i takt med tiden. Du kommer att få en gedigen onboarding och arbetar nära din chef som ser dig som en stor tillgång.

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Denna roll är väldigt bred och den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer ha huvudansvar för planering, implementering och övervakning av företagets logistikverksamhet för att maximera effektiviteten och produktiviteten. Vidare har du ett ansvar att säkerställa ett optimalt logistikflöde av varor och leveranser.

Andra uppgifter som tjänsten innebär är bland andra:

Värt att veta

Som Logistik- och lagerchef kommer du ha personalansvar för ditt team som idag består av 16 personer. Du kommer, med stöd av din chef, rekrytera fler samt bygga upp ditt team och sätta en struktur som du själv önskar.

Makita är en välkomnande arbetsplats där det är högt till tak och nära till skratt. Här blir du en del av en pågående utvecklingsresa där du kommer vara med att utarbeta nya processer och system tillsammans med härliga kollegor.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är kommunikativ, prestigelös och lösningsorienterad. Du tycker det är roligt att ha en dag som inte alltid blir som du själv planerat. Du gillar utmaningar och leder ditt team med en positiv anda där inget är omöjligt. Vidare kan du hantera stress då det är ett högt tempo men där det är av största vikt att logistiken och strukturen aldrig ger vika. 

Då du kommer att kommunicera mycket med dina kollegor i Norden, Baltikum och Japan är goda kunskaper i engelska ett krav. Det krävs även att du innehar truckkort.

Alla lediga jobb