TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker nyexaminerade ingenjörer!

Färdig ingenjör till sommaren? Kickstarta din karriär som konsult genom TNG Tech Örebro!

Vi har fortsatt stor efterfrågan på ingenjörer och nu söker vi dig som vill gå med i vårt konsultnätverk i Örebro. Vi söker dig som studerar till ingenjör inom teknik eller data / IT och blir färdig nu till sommaren 2024. Genom TNG Tech har du stor möjlighet att starta din karriär hos våra spännande kunder som finns lokalt och nationellt. Antingen erbjuds du en roll som konsult eller att blir anställd hos företaget.

På TNG Tech arbetar vi med många företag i ett flertal olika branscher. Vem vet, kanske får du möjligheten att arbeta och trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer arbetsuppgifterna variera beroende på företag och specifieras för dig när vi presenterar ett uppdrag. Några övergripande exempel kan vara att:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har pågående studier inom teknik eller data/IT med examen planerad till sommaren 2024. Starkt intresse för teknik och problemlösning. Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team. God kommunikationsförmåga och förmåga att presentera tekniska ämnen för olika målgrupper.

 

Alla lediga jobb