TNG
Vi söker projektledare inom ombyggnation

Vi söker projektledare inom ombyggnation

Är du projektledare och intresserad av att jobba som interimskonsult? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Är du projektledare och intresserad av att jobba som interimskonsult? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Vi utökar nu vårt nätverk i Örebro ytterligare och letar efter dig som är projektledare och som har kunskap inom ombyggnation. Är du dessutom tillgänglig för kommande uppdrag i Örebroregionen? Då kan detta vara något för dig!

Som interimskonsult hos TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på ett par månader eller samma arbetsplats över längre tid.

På TNG Tech guidar vi dig gärna till rätt utmaningar. Välkommen med din intresseanmälan!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som interimskonsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare inom ombyggnation kommer du att koordinera och leda aktiviteter inom olika projekt. Och dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: 

  • Fungera som länken mellan kunden och projektgruppen. 
  • Kontrollera hur projekten fortlöper samt ser till att få in åtgärder vid avvikelser. 
  • Hanterar riskanalyser och riskbedömningar. 
  • Ansvarar för att olika projekt uppnår mål gällande tid, ekonomi och kvalitet. 
  • Stämma av projektens olika delar följt av att du rapporterat till styrgrupper och ser att alla aktiviteter följs upp. 

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

OM DIG

OM DIG

För att lyckas i rollen som projektledare inom ombyggnation ser vi att du har högskole- eller universitetsexamen inom området. Kanske är du utbildad ingenjör med intresse för ledarskap? Du har även erfarenhet av att självständigt ha drivit större komplexa projekt inom byggbranschen. Du kan kommunicera och presentera information på olika nivåer, och du har ett stort intresse för att skapa långsiktiga relationer.

Du har minst 5-7 års erfarenhet från liknande uppdrag och från närliggande roller/arbetsuppgifter inom projektledning. Du har vidare erfarenhet av att arbeta enligt någon etablerad projektmodell (ex. PPS) och det är meriterande om du är certifierad projektledare.

Som person är du strukturerad, och du trivs i en roll där du planerar och styr upp det dagliga arbetet. Du har ett stort eget driv och vill engagera dina medarbetare. Dessutom jobbar du som bäst i en tempofylld miljö där du också har möjlighet att påverka!

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, som är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – inte minst som interimskonsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Tech
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-01
Vendela Ekstrand Hamrén
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro