TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vi söker Senior Trade Compliance Manager

Har du en ingenjörsbakgrund och vill jobba med exportkontroll? Vi söker en Senior Trade Compliance Manager till bolag i Göteborg!

Vi söker efter en Senior Trade Compliance Manager till ett stort internationellt bolag i Göteborg. I denna roll kommer du bland annat att fungera som expert inom tekniska utvärderingar för exportkontroll inom företaget med fokus på produkter och teknologi. Detta är en utvecklingsmöjlighet för dig som vill inta en specialistroll.

Om du är en person med analytisk förmåga som är intresserad av att tolka regler och har teknisk erfarenhet så är detta en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som en del av den globala Export Control-team kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa att kunder har tillgång till följsamma och effektiva verktyg för handel med känsliga objekt såsom militära eller produkter med dubbla användningsområden.


Denna roll har en stark inriktning på exportkontrollanalys och teknisk klassificering för kunder. Du kommer att vara ansvarig för att se till att alla produkter och tekniska dokument uppfyller relevanta exportkontrollföreskrifter, från högnivåkrav på efterlevnad till specifika tekniska utvärderingar under hela processen. Du kommer att proaktivt identifiera exportrisker i de tidiga stadierna av produktutvecklingen och samarbeta med försäljning, juridik, inköp, teknik och verksamhet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett globalt team med passionerade och skickliga kollegor med olika bakgrunder. Kunskapsdelning, teamwork och öppenhet är nyckelkarakteristika i teamet. Tempot kan vara högt men säkerställer att ha roligt på jobbet och bryr oss om varandra.


Vi är en del av Tull, Handel och Exportkontroll-funktionen och vi har ett nära samarbete med Group Legal and Compliance.

Våra förväntningar

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet inom teknik. En del av jobbet är att analysera och tolka regler och kunna förklara dem för andra. För denna position är det värdefullt att kunna se både helheten och kunna dyka ner i detaljer när det behövs.

Vi söker efter en person som trivs med nätverka, har en kontinuerlig förbättringsinställning och är självsäker och bekväm som talesperson. Vår digitaliseringsresa har börjat och vi behöver din hjälp på denna resa, så erfarenhet av att arbeta med t.ex. BI-verktyg, datamanagement och automation är meriterande.

Vi tror att du är utbildad ingenjör eller liknande kompetens. Svenska och engelska är ett krav, både verbalt och skriftligt.

Alla lediga jobb