TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vill du jobba på kundcenter? Nu har vi uppdrag!

Har du kundvana antingen från reception, telefon eller mejl? Vår kund i Göteborg söker dig, klicka på ansök nu!

Gillar du det personliga mötet och vill jobba med kundservice och administration? Vår kund söker en medarbetare som kan göra allt ifrån hantera ärenden via dator, nyckelutlämning, möta hyresgäster i receptionen och boka in tekniker över telefon. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår minst till slutet av sommaren. Det finns goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd hos oss på TNG och får tillhöra vårt nätverk av konsulter. Vi erbjuder dig en trygg anställning, dedikerad konsultchef, schysst arbetsgivare och självklart ett kollektivavtal i din anställning.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med kundsupport och administration hos ett bostadsbolag i Göteborg. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

När du börjar ditt uppdrag startar en introduktion hos kund som kommer ge dig alla förutsättningar för att lyckas i ditt uppdrag. Det kommer att finnas kollegor på arbetsplatsen under hela sommaren. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är vanliga kontorstider. 

Som konsult på TNG kan du arbeta med kundservice inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn och e-handel. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i detta uppdrag behöver du:

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att lyckas i denna roll. 

Alla lediga jobb