TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Webbansvarig till kommun i Stockholmsområdet

Har du erfarenhet av webbutvecklingsprojekt? Brinner du för att planera och utforma webbinnehåll? Då kan det här passa dig!

Vi söker en erfaren och självständig webbansvarig till vår kund som är en framåtlutad kommun i Stockholmsområdet! Det är en spännande och bred roll där du får jobba med eget ansvar och fånga upp den interna organisationens krav och önskemål på innehåll och funktion och omsätta det i praktiken. Du kommer jobba både med den interna och med den externa webbplatsen för kommunen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att bli en del av kommunens drivna kommunikationsavdelning i uppdraget som webbansvarig där du kommer driva och vara delaktig i en rad olika projekt och löpande arbetsuppgifter.

Konsultuppdraget är på heltid och pågår 5 månader med möjlighet till förlängning. Start är den 31/3. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Du får en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta hos vår kund som har fina lokaler med närhet till kollektivtrafik. Som en del av kommunikationsavdelningen kommer du också att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter inom området.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Webbansvarig ser vi att du är trygg i din kunskap inom området och har förmågan att både arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor. Som konsult behöver du vara öppen och lyhörd i ditt sätt att ta dig an ditt arbete så att du kan bidra från dag ett. Du är noggrann och tycker om att ta stort eget ansvar, men har samtidigt ett ödmjukt förhållningssätt.

Du har också:

Alla lediga jobb