TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Webbutvecklare till Cellbes i Stockholm City

Vi söker en tekniknyfiken Webbutvecklare, gärna frontend, till e-handelsbolaget Cellbes i Stockholm (Östermalm).

Att utvecklas är både roligt och ett måste i denna bransch, därför kompetensutvecklar Cellbes sina utvecklare kontinuerligt både genom kurser och konferenser och självstudier, något som kommer vara en självklarhet även för dig i din vardag.

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB (tillsammans med Bubbleroom och Haléns). Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam-, herr- och heminredningsprodukter. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus!

VI ERBJUDER DIG

Ny teknik
Ny teknik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du får sitta i fina lokaler centralt i Stockholm, närmare bestämt på Birger Jarlsgatan på Östermalm. Du kommer tillhöra ett familjärt team om (idag) tre utvecklare som alla värderar och respekterar filosofin frihet under ansvar samt har tillgång till flexibla arbetstider.

MER OM DIG

Vi söker dig som är bekväm i .NET-stacken och har erfarenhet av samt brinner lite extra för frontendutveckling, gärna i React. Tekniken är det du brinner för och viljan att våga testa nytt är en del av ditt DNA. Har du erfarenhet av e-handel är meriterande men inget krav. Du har någon form av utbildning inom webbutveckling och har tillräckligt med erfarenhet att du direkt kan sätta igång och producera kod. Det är meriterande om du har erfarenhet inom DevOps, Continuous Integration/-Delivery and deployment, molnlösningar inom till exempel Azure, Amazon, Google m.fl samt Microservices-arkitektur. Om inte annat så är det områden som intresserar dig och där du vill utvecklas inom.

Vi tror att du som person är prestigelös och vill vara med att både utvecklas som person men även ta ansvar och driva arbetet/plattformen vidare in i framtiden. Du tror på samarbete inom teamet och är lyhörd inför dina kollegor.
Har du vilja, driv och passion kan du gå långt hos Cellbes!

Alla lediga jobb