TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Webbutvecklare till elskling.se i Stockholm

Vill du jobba i ett innovativt företag där du tillsammans med skickliga kollegor utvecklar kreativa och kundanpassade lösningar?

Hos elskling.se i Stockholm får du chansen att jobba med utveckling och design i ett företag där entreprenöriell anda råder. Vi jobbar kreativt, testar ny teknik och har kul tillsammans!

Du blir en värdefull kollega i ett team av webbutvecklare där vi ständigt lär oss nya saker genom att vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra och vågar tänka nytt. Det är en familjär stämning på arbetsplatsen och vi är glada att kunna välkomnar dig till vårt kontor som är beläget mitt i hjärtat av Stockholm!

VI ERBJUDER DIG

Kontoret är placerat mitt i hjärtat i av centrala Stockholm. Här får du:

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Ny teknik
Ny teknik
Flextid
Flextid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Det är totalt 16 anställda på företaget och i ditt närmast team får du arbeta med 4 andra ambitiösa utvecklare. Det blir ett varierat arbete där du får jobba med både design och programmering i olika spännande projekt som är kopplade till alla Elsklings produkter; elskling.se, elskling.no, företagstjänster och jämförsäkring.se. Då Elskling.se sedan mars 2018 ingår i Zmarta Group är vi glada att kunna erbjuda nya spännande projekt tillsammans med Zmarta och utvecklingsvägar inom båda bolagen.

MER OM DIG

Vi tror att du är en utvecklingsinriktad person som drivs av ditt intresse för webbdesign. Du gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Du har erfarenhet av webbdesign och webbutveckling i CSS, Javascript och HTML sedan tidigare. Har du programmeringskunskaper i PHP är det meriterande, men inget krav. Har du skapat konsumentanpassade webbsidor är detta också ett plus.

Alla lediga jobb