TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Weidmüller i Göteborg söker Affärsområdesansvarig

Weidmüller i Göteborg söker en Affärsområdesansvarig till segmentet elektronikanslutningar – sök idag!

Söker du en tjänst med ansvar och utmaningar? I rollen som Affärsområdesansvarig inom elektronikanslutningar hos högteknologiska och internationella Weidmüller får du ett nordiskt affärsansvar och blir specialist inom elektronikanslutningar. Här får du resa runt i Norden och placeringsorten är flexibel i Sverige.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av en familjär företagskultur i en internationell miljö. Din uppgift blir att representera Weidmüllers starka varumärke och arbeta med deras produkter av hög kvalité. Rollen som Affärsområdesansvarig innebär ett stort ansvar och du har även möjlighet att vara med och påverka företagets framtida produktportfölj samt utveckla affärerna. Här arbetar du i en varierande roll där dina kunskaper inom elektronik och försäljning kommer till god användning.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Affärsområdesansvarig kommer du bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Resor är ett naturligt inslag i tjänsten och du reser främst inom Norden (även resor till moderbolaget i Tyskland kan förekomma i enstaka fall). Antalet övernattningar per år uppskattas till 40, beroende på vart du bor i landet. B-körkort är ett krav för tjänsten. 

VEM ÄR DU?

Som person är du kommunikativ, har en förmåga att skapa relationer och trivs bra med att prata inför grupper. Du har ett sinne för att lägga strategier och att analysera siffror. Därtill har du ett serviceinriktat sätt, är driven, har en förmåga att övertyga andra samt har ett kommersiellt förhållningssätt.

Alla lediga jobb