TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Windows-ingenjör till stort bolag i Stockholm

Systemutvecklare med kunskaper i Windows? Vi söker en ny systemutvecklare till en kund i Stockholm!

Har du en examen inom system- / datavetenskap och stort intresse för mjukvaruutveckling? Nu söker vi en systemutvecklare inom Windows till en kund i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. I den här processen lägger vi störst vikt vid din utbildning och motivation, du behöver alltså inte ha jobbat med mjukvaruutveckling innan utan det viktigaste är att du har ett stort driv att utvecklas inom ditt område! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm och du kommer erbjudas en lärorik och utvecklande roll som systemutvecklare.

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag med start omgående och kommer att löpa på till och med juli, med möjlighet till förlängning. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som: 

Alla lediga jobb