TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Windows Klienttekniker, Handelsbanken Stockholm

Är du en kreativ tekniker som drivs av att optimera och automatisera klientplattformen? Sök då denna roll hos Handelsbanken idag!

Som Windows Klienttekniker på Handelsbanken får du arbeta inom det område som räknas som de mest centrala i” IT-arbetsplatsen” och dessa tjänster används dagligen av samtliga medarbetare i banken globalt. Här är nyckelordet ”proaktivitet” och man arbetar aktivt för att kunna möta befintlig och kommande teknik. Ny teknik är en del av möjliggörandet för att uppnå en modern, säker och mobil arbetsplats.

VI ERBJUDER DIG

 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer tillhöra område (IT-arbetsplats och klientplattformar) som har ett globalt ansvar för Handelsbankens IT-arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Denna tjänst är placerad på Gärdet där du kommer ingå i ett team om totalt 7 personer. Här arbetar teamet agilt med en teamcoach.

MER OM DIG

Vi söker en tekniker som är specialiserad på Windows klientplattform. Du har teknisk kompetens inom framförallt Windows 7 och 10, Active Directory, Group Policy, Powershell samt Jira som ärendehanteringsverktyg. SCCM är meriterande och vi ser gärna att du tidigare arbetat enligt agila processer.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Du har ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom ditt område.

Till denna position söker vi dig som talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Alla lediga jobb