TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Windowstekniker till Handelsbanken i Stockholm

Driven servertekniker inom Windows sökes till Handelsbanken i Stockholm (Gärdet).

Vi söker dig som triggas av att jobba i en central och komplex IT miljö, som präglas av hög säkerhet och kvalitetstänk i allt man gör. Är det du? Sök då tjänsten som Windowstekniker till Handelsbanken.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en utmanande roll med stort ansvar och fokus på teknisk utveckling av Windowsplattformen. Du får möjligheten att både fördjupa och bredda din tekniska kompetens kring operativsystem och andra närliggande komponenter på de distribuerade plattformarna.
Du kommer tillhöra ett team om 5 personer där alla drivs av tekniken och är specialister inom sitt område. Här delar man med sig av sin kunskap och hjälper varandra för att hela tiden utvecklas som individ och team. Det är totalt ett 40 tal tekniker inom avdelningen som är fördelat i sex grupper var av din grupp är en av dessa sex.
Genom att arbeta på Handelsbanken får du möjlighet att skapa dig ett stort kontaktnät mot övriga områden och avdelningar inom bankens organisation.
Du får arbeta med modern teknik som ligger i framkant och där det finns stora ambitioner och mål kring vart man är på väg med plattformen.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat få arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Det ingår beredskap i denna tjänst som rullar på 6 veckors schema.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en djup teknisk förståelse och känner dig väl hemma inom Windowsservrar (bör vara 2012R2 server och framåt). Du har ett högt säkerhetstänk och stor vana av utveckling med powershell. Du bör vara van att arbeta med OS deployment och viritualisering (Hyper-V och VMWare). Har du erfarenhet av nätverk och brandväggar är det meriterande.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Du bör vara strukturerad i ditt dagliga arbetssätt samt trivs att arbeta efter processer och rutiner.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Alla lediga jobb