TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Workforce Planning Manager CEVA Logistics Brunna

Vill du kombinera din känsla för siffror med personalplanering? CEVA Logistics lager i Brunna söker en Workforce planning Manager!

I rollen som Workforce Planning Manager hos CEVA Logistics i Brunna, Stockholm, har du en central roll i att säkerställa effektiv bemanning och optimal personalplanering på både kort och lång sikt. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en Workforce Planning Manager för att säkerställa att bemanningen ligger i linje med verksamhetens övergripande mål. Din insats kommer vara avgörande för att upprätthålla hög produktivitet, exakta leveranstider och säkerställa ett smidig arbetsflöde på siten i Kungsängen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Workforce Planning Manager inom lager och logistik är det viktigt med stark analytiska förmåga för att ta fram datadrivet underlag som säkerställer en effektiv och kvalitativ drift genom att samordna och planera resurser med bemanningsbolagen samt med driftansvariga på plats på lagret i Kungsängen. Din sociala och kommunikativa förmåga får du utlopp för, i det nära samarbete och dialog som du har med interna och externa parter.

En kombinerad analytisk och social roll, som bäddar för fortsatt lärande och karriärutveckling hos en världsledande aktör inom logistikbranschen!  Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Workforce Planning Manager ansvarar du tillsammans med ditt team, som i nuläget är 2 logistikplanerare för att ombesörja bemanning och personalplanering på både kort och lång sikt. Ena delen av uppdraget innebär analyser av volymer och bemanning för att säkra avgångstider med rätt rätt balans mellan intern grundbemanning och bemanningsbolag. Den andra delen av uppdraget är att säkerställa att CEVA får rätt antal medarbetare varje vecka, månad, kvartal och år från bemanningsbolagen genom att se till att avtal och rätt balans mellan bemanningsbolagen efterlevs och att dom håller den kvalité vi kravställer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, där CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Site manager och ha ett nära samarbete med medarbetarna i team som är två logistikplanerare. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

Vi söker en strukturerad och analytisk person med erfarenhet av datadrivet planeringsarbete. Har du erfarenhet ifrån lager och logistik är det meriterande men inget krav. Du är systemvan och kan hantera, extrahera samt presentera siffror och nyckeltal i analyser och prognoser. Du bör gilla att driva förändring, vara relationsbyggande och en god kommunikatör i tal och skrift på både svenska och engelska, då du har nära dialoger/samarbeten både med externa parter och internt.

Alla lediga jobb