TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Yara söker Operativ koordinator till Malmö

Drivs du av att arbeta proaktivt med koordinering och är en fena på SAP? Sök jobbet som Operativ koordinator hos Yara i Malmö!

Motiveras du av en varierande vardag där du får möjlighet att jobba nära teamet och affären? Som Operativ koordinator inom SAP erbjuds du en viktig roll i Yaras affär kopplad till produkten AdBlue. Hos Yara i Malmö uppmuntras du till egna initiativ samtidigt som du får bidra till vår fortsatta resa för att på ett ansvarsfullt sätt mata världen och skydda planeten.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Frukost
Frukost

Dina arbetsuppgifter

Som operativ koordinator stöttar du verksamheten i olika aktiviteter kopplat till försäljning och kunddialoger. Det innebär bland annat att du:

Värt att veta

Din arbetsplats är Yaras kontor i Malmö och du rapporterar till Business Manager. Du har många kontaktytor både internt med olika funktioner och externt med våra kunder. Du samarbetar nära dina två närmaste kollegor inom Transport Reagent som hanterar och säljer produkten AdBlue. Möjlighet till hemarbete finns upp till två dagar i veckan.

Detta är en tidsbegränsad anställning på ett år, med viss möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan starta din anställning hos oss i början av december. 

Våra förväntningar

För jobbet som operativ koordinator söker vi dig som har:

Som person är du duktig på att växla mellan olika aktiviteter eftersom du i rollen hanterar många uppgifter parallellt och snabbt behöver kunna ställa om. Du är lösningsorienterad och proaktiv i att hitta svar på olika frågor som kommer till dig. Då du har kontakt med många personer är du duktig på att skapa förtroendefulla relationer och kommunicera på ett tydligt sätt. 

Alla lediga jobb