TNG

Kostnadsfritt fördomsfritt frukostseminarium i Göteborg 25/9

Talent Insights: Rättvist, autentiskt och inkluderande

Detta event har redan ägt rum. Se kommande events med TNG här!

Ett unikt tillfälle för dig som chef eller HR-anställd att ta del av färsk statistik om jobbsökares krav och förväntningar på potentiella arbetsgivare – exklusivt före alla andra. Under en inspirerande morgon delar regionchef Anna Rydbacken med sig av insikter från TNG:s årliga fördomsfria kandidatundersökning tillsammans med konkreta tips för att attrahera och behålla kandidater, inkludera och främja mångfald samt långsiktigt stärka ert employer brand. Varmt välkommen!

TNG Morning TalksVi rör oss idag allt närmare the Future of Work – och diskussionen om hur AI, automatisering, transparens och robotar kommer påverka arbetsmarknaden pågår för fullt. Men hur uppfattar jobbsökare 2019 själva den här tekniken? Och vilka krav ställer de på företag som rekryterar?

TNG har för andra året i rad kartlagt hur jobbsökare inom ekonomi, teknik, IT, finans, marknadsföring, kundservice, försäljning, administration, HR, inköp och logistik ser på fördomsfri och objektiv rekrytering, ny teknik och vad de förväntar sig från potentiella arbetsgivare. Från platsannons och ansökan till anställningsintervjun och dialogen under processens gång.

För vem?

Insikterna från TNG:s rapport är värdefulla för alla som vill hålla sig uppdaterad om arbetssökandes syn och önskemål på arbetsmarknaden. Allt för att skapa en kandidatupplevelse som lever upp till den konsumentupplevelse jobbsökare idag förväntar sig, och därigenom långsiktigt bygga ett attraktivt, hållbart och inkluderande employer brand.

På morgonens agenda

SÖKSÄTT OCH DISKRIMINERING

Vilka kontaktvägar och söksätt föredrar kandidaterna? Hur många har drabbats av diskriminering? Vad anser de om att söka jobb utan namn, ålder och bild och ny teknik som chatbotar och AI-robotar?

INTERVJUN OCH CHEFENS ROLL

Vad är viktigt för jobbsökarna i en intervjusituation? Vad är okej och inte okej för chefen att fråga om under anställningsintervjun? Och vad vill de ha från chefen första dagen på jobbet?

INSYN OCH TRANSPARENS

Hur mycket inblick och information förväntar sig jobbsökare från dig som chef eller rekryterare under en rekryteringsprocess? När vill de få information om lön? Och hur snabbt önskar de motta ett ”nej tack”-besked?

Förhinder?

Avbokning sker till jari.asplund@tng.se senast 48 h innan eventet. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 h tillämpar vi en No Show-avgift på 250 kr.

HITTA TILL EVENTET!

Laddar karta...