TNG
Ekonomiassistent till Proffsmagasinet i Stockholm

Ekonomiassistent till Proffsmagasinet i Stockholm

Kickstarta din karriär som ekonomiassistent hos Proffsmagasinet. Här får du möjlighet att växa och utvecklas i en spännande roll.

Som ekonomiassistent på Proffsmagasinet får du arbeta med kund- och leverantörsreskontra på ett framgångsrikt e-handelsföretag. Vi på Proffsmagasinet erbjuder dig en möjlighet att utveckla och tillämpa dina kunskaper inom ekonomi samtidigt som du aktivt bidrar till vår fortsatta framgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Ekonomiavdelningen skapar tillsammans en effektiv hantering av företagets alla in- och utbetalningar, samt fungerar som en kontrollfunktion. Som ekonomiassistent kommer du att bli en viktig del av ekonomiteamet och du får möjlighet att båda bidra och utvecklas. Du kommer att få möjlighet att växa inom ekonomiområdet samt skapa många kontaktytor inom de andra avdelningarna på företaget. Hos Proffsmagasinet får du vara en del av vår fortsatta digitalisering/automatiseringsresa och medverka till processförbättringar på ekonomiavdelningen.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du ansvara för följande arbetsuppgifter:

Värt att veta

Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, trädgårdsprodukter, el och vvs. Företaget omsätter runt 900 mkr och har ca 80 medarbetare.

Sedan 2018 är Proffsmagasinet ett helägt dotterbolag till Ahlsell och sitter in fina lokaler i Liljeholmen. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av fyra personer.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig med någon form av utbildning inom ekonomi och minst ett års yrkeserfarenhet från liknande arbete. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och kvalitetsmedveten och ha en grundläggande förståelse för bokföring. Vi tror att du ivrig att lära dig om ekonomi och redovisning och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir klara i rätt tid.

Vidare besitter du goda kunskaper i excel samt talar och skriver flytande svenska. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av handelsvaror och e-handel samt arbetat med betalpartners. Du motiveras av utmaningar och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. 

Lär känna Proffsmagasinet – din framtida arbetsgivare

Proffsmagasinets resa på nätet började 2007. Med över 140 000 produkter i sortimentet, snabba leveranser och ett genuint intresse för produkterna vi säljer vill vi vara den självklara destinationen för hantverkare och hemmafixare. Om våra kunder skulle behöva hjälp före, under eller efter sitt köp har vi produktexperter som tar sig tid att möta dem och dela med sig av sin kunskap.

Proffsmagasinet är väldigt mån om att du som medarbetare ska trivas och utvecklas i din roll. Läs mer om vad dina framtida kollegor tycker om att jobba vid oss på: https://www.proffsmagasinet.se/kunskapsportalen/jobba-pa-proffsmagasinet

Visste du att Proffsmagasinet...

fick utmärkelse igen! Efter en sammanställning av butiksomdömen lämnade på Prisjakt mellan den 1 december 2022 till den 30 november 2023 har Proffsmagasinet utnämnts till årets butik inom kategorin Bygg & trädgård. Senast vi vann var 2021 och dessförinnan 2016.

På Proffsmagasinet ser vi utmärkelsen som ett kvitto på det arbete som gjorts under året för att förbättra kundupplevelsen. Att det uppskattas ger oss energi att fortsätta utvecklas.

Därför trivs vi på Proffsmagasinet

Höga ambitioner, variation i arbetet och möjlighet att påverka gör att jag både trivs och utvecklas på Proffsmagsinet. Varmt välkommen till oss!

Peter Said, CFO

Avstånd till arbetsplatsen

Årstaängsvägen 11. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Proffsmagasinet valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


Proffsmagasinet

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-08