TNG
Teknisk projektledare

Teknisk projektledare

Tekniskt projektledare till högteknologiskt bolag i Östergötland

Har du erfarenhet av teknisk projektledning exempelvis inom maskininstallationer eller byggprojekt? Har du dessutom lett internationella projekt? Bra! Då kan du vara den Tekniska projektledare vi söker för uppdrag omgående till ett globalt bolag med avancerad teknik.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Företaget är en uppskattad och stabil arbetsgivare med stor tillväxt där efterfrågan på deras produkter är hög. Du får en mycket viktig roll som sammanhållande länk internt inom företaget och externt mot kund. Du kommer att leda, genomföra och följa upp egna projekt och medverka till en effektiv styrning av projektet tidsmässigt, kvalitativt och ekonomiskt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer till ett engagerat team om ca 20 medarbetare och ett bolag med god tillväxt samt gott arbetsklimat.

Mer information om företaget kommer givetvis i senare steg av rekryteringsprocessen. Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt!

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av att arbetat med tekniskt projektledning. För att lyckas i rollen behöver du tala och skriva svenska och engelska obehindrat. I tjänsten ingår resande, som mest cirka en resa varannan månad.

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering och interim med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig samarbetspartner som göra skillnad när du är ute på uppdrag hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som samarbetspartner på allvar och genom kontinuerlig dialog med både dig som konsult och våra uppdragsgivare säkerställer vi att du mår bra på uppdraget och har de rätta förutsättningar att leverera ett riktigt bra resultat.

Välkommen till TNG Tech interim – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsgatan 8. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får använda din spetskompetens i en ny spännande miljö.
  • Du blir räddaren i nöden som får hjälpa andra i en krävande situation.
  • Du får en trygg samarbetspartner och bollplank hos TNG Tech.
  • Du får arbeta med högteknologiska produkter och en bra arbetskultur.
  • Inom företaget finns globala utvecklingsmöjligheter.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


TNG Tech

Individuell lön
Detta är ett interimsuppdrag där du blir anlitad som underkonsult hos oss på TNG Tech för att arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela tillsättningen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av interimsuppdraget, ansök snarast! Urvalet sker löpande och uppdraget kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du skulle passa för det här uppdraget.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-03-31