TNG
Snabbvaxarna TNG på tillväxtlistan

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG placerar sig åter på Tillväxtlistan

TNG är en av Snabbväxarna

För tredje året i rad kvalificerar sig TNG in på tillväxtlistan Snabbväxarna. I år kvalificerar TNG sig in på 33:e plats. Listan presenterar svenska medelstora och stora företag med snabb, lönsam och uthållig tillväxt.

TNG:s VD Åsa Edman Källströmer kommenterar utmärkelsen:
– Vi känner oss självklart mycket stolta och hedrade att vi även i år har placerat oss på listan Snabbväxarna. Det visar att vi har nått framgång med att hjälpa våra kunder att hitta den absolut bästa arbetskraften.

– Genom att utmana både oss själva och våra kunder har vi gjort skillnad vilket stärker oss, vi väljer inte bort talanger i onödan. Vi ser med ödmjukhet på framtiden och vet att för att fortsätta lyckas måste vi fortsätta att överträffa våra kunders förväntningar.

Om tillväxtlistan

Ahrens & Partners tillväxtlista har funnits sedan 1993 och mäter snabb, lönsam, uthållig tillväxt bland medelstora till stora företag i Sverige. Kriterierna utformades 1993 tillsammans med Peter Malmqvist, finansanalytiker och fd ekonomijournalist. Tre år senare fick listan en uppfräschning då nuvarande finansminister Anders Borg (som på den tiden arbetade som chef för SvD Näringsliv) hjälpte till att justera kriterierna. Läs mer om listan här

Rekommenderat för dig