TNG
TNG ger årets julgåva till UNICEFs viktiga arbete i Ukraina.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Årets julgåva från TNG går till UNICEF i Ukraina

TNG stöttar Unicef i Ukraina

VD-Insights: Årets julgåva från oss på TNG till medarbetare, kunder, konsulter och kandidater går i år till UNICEF:s viktiga arbete i Ukraina. Vår julklappsdonation fokuserar främst på de barn som drabbas just nu och här gör UNICEF stor skillnad för de miljontals familjer som är på flykt inom landet.

TNG ger årets julgåva till UNICEF i Ukraina.

– Det är på så många sätt svårt att greppa vad som egentligen händer inte så långt bort från vårt trygga Sverige. Därför känns det extra viktigt att stötta UNICEF som finns på plats i Ukraina och kämpar för att rädda barns liv, säger Åsa Edman Källströmer, VD TNG. 

Julgåva som räddar liv

UNICEF beräknar att sju miljoner människor just nu befinner på flykt inom Ukraina. Lika många har flytt till andra delar av Europa. Av dem är 90 % kvinnor och barn. Situationen är akut –för krigsdrabbade familjer innebär vintern en direkt livsfara. Temperaturerna kan snabbt sjunka till minus 20 grader, vilket gör att många familjer som fått lämna allt de äger inte kan skydda sig från kylan. UNICEF finns på plats för att ge familjer hjälp med snabb läkarvård, tak över huvudet, mat, rent dricksvatten och andra förnödenheter som bokstavligen räddar barns liv.

Vi på TNG är stolta över att med årets julgåva stötta UNICEF:s viktiga verksamhet.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska alla våra kunder, kandidater och konsulter en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Låt oss hoppas på ett nytt år som går i fredens och frihetens tecken.

Ta hand om varandra!

Åsa Edman Källströmer, VD TNG

PS. Om det uppstår nya behov inom rekrytering, bemanning och interim i jul? Tveka inte att kontakta oss på TNG! Vi har personal på plats i både mellandagarna och efter nyår.

Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina

Skänk en gåva du också!

PÅ UNICEF:s hemsida hittar du flertalet alternativ hur du
kan hjälpa människor i nöd. En perfekt julklapp till nära
och kära som gör skillnad!

Till UNICEF

Rekommenderat för dig