TNG
TNG donerar 100 000 kr till Röda KOrset

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

VD-Insights: 100 000 kr till Röda Korset och deras Språkkompisar

Årets julklapp går till ökad svenska utbildning

Åsa Edman Källströmer VD TNG - fördomsfri rekrytering och bemanningVi börjar nu närma oss finalen på 2017 och det är dags att tacka personal, kunder, leverantörer och andra samarbetspartner för ett mycket gott samarbete. För femte året i rad väljer vi att inte ge bort traditionella julklappar utan istället donerar vi en större summa till Röda Korset och deras Språkkompisar, allt enligt vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Vår julklapp blir därför en gåva på 100 000 kronor till Röda Korset som ska användas till sociala inkluderings- och integrationsaktiviteter, vilket kommer bli en stor utmaning under de kommande åren så alla krafter behövs.

Vi har därför bestämt oss för att investera i att möjliggöra ökad utbildning i svenska språket genom Röda Korsets Språkkompisar. Språket är ofta vägen in i samhället för nyanlända och asylsökande, det bidrar till mer gemenskap, integration och ökad delaktighet i samhället. Och med det en framtida anställning och jobb.

2018 bjuder på många nyheter

Vi önskar alla våra vänner en avkopplande och härlig jul och ser fram emot ett fortsatt bra samarbeten under 2018. Vi har redan nu en del nyheter som kommer att lansera efter årsskiftet som ytterligare kommer stärka vår fördomsfria rekrytering och vår önskan om en hållbar arbetsmarknad. Som vanligt kommer vi även bjuda våra kunder på vårt uppskattade trendseminarium i april där vi sammanfattar alla fördomsfria rekryteringstrender som vi ser i vår omvärld.

Med önskan om en skön helgledighet och ett gott nytt år!

Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Rekommenderat för dig