TNG
TNG fördomsfri rekrytering expanderar i sverige medarbetare

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

TNG växer geografiskt i Sverige

fördomsfri rekrytering från norr till söder

Intresset för fördomsfri rekrytering har ökat i Sverige, inte minst har fler efterfrågat våra tjänster sedan covid-19 drog igång. Något som vi på TNG märkt av ordentligt. Därför väljer vi nu att expandera verksamheten virtuellt till hela Sverige eftersom efterfrågan på TNGs specialist-, ingenjörs- och chefsrekryteringstjänster samt bemanning- och konsultuthyrning ökar snabbt.

Redan 2014 satte TNG igång med att digitalisera verksamheten i syfte att stödja den fördomsfria rekryteringsmetodik™ som vi utvecklat. En metod som skulle bidra till bättre matchningar och mångfald av nya medarbetare hos företagets kunder.

Med fem fysiska kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro och Kopparberg har vi tidigare mest arbetat i närområdet. Dock märkte vi redan tidigt av att organisationer började efterfråga fördomsfria rekryteringstjänster med uppdrag på fler platser i landet, varför vi allt eftersom börjat rekrytera och tillsätta uppdrag överallt – nu helt digitalt.

åsa edman källströmer profilbild– När corona slog till var vi därför väl förberedda. Hela vår fördomsfria rekryteringsprocess är digital och kan skötas på distans, säger Åsa Edman Källströmer, VD på TNG.

Hon fortsätter: Vi hade molnbaserade rekryteringssystem, referenstagning, intervjuprogram, projektsystem och utbildade rekryterare som var vana och kunniga att hantera online-intervjuer. Vi hade arbetat geografiskt obundet i flera år och rekryterat och hyrt ut personal på orter där vi inte hade fysiska kontor.

Erfarenheten av arbetet det senaste året har nu analyserats, och med den ökade efterfrågan har TNG beslutat sig för att expandera geografiskt – men på distans. Varje fysiskt kontor kommer aktivt börja rekrytera och bemanna på fler orter. Arbetet kommer ske digitalt.

– Engagemanget är högt internt att få sprida vår fördomsfria rekryteringsmetodik till fler företag, något som helt går i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad, säger Åsa och fortsätter: Nu har vi möjligheten att visa företag att ett fördomsfritt arbetssätt är den bästa rekryteringsmetoden. Samtidigt bidrar det till att göra jobbsökande mer rättvist för de som vill byta jobb.

TNG:s verksamhet växer och finns nu i hela Sverige:

TNG Öst och Norr
I denna region ingår Stor-stockholmsregionen, Gotland, östra och norra Sverige.

TNG Syd
I denna region ingår Skåne, Blekinge, Småland, Kronobergs län och Öland.

TNG Mitt
I region Mitt ingår Örebro med omnejd, större delen av Mälardalen, Värmland, Dalsland samt Dalarna.

TNG Väst
I region Väst ingår hela västkusten med Västergötland, Halland och Bohuslän.

Rekommenderat för dig