TNG
TNG blir medlem i Diversity Charter

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG ny medlem hos Diversity Charter

Diversity Charter – främjar mångfald i arbetslivet

Logo Diversity Charter TNG har i dagarna valt att bli medlem hos Diversity Charter Sweden. En ideell förening som verkar för att främja arbetet med mångfald i arbetslivet. Föreningens verksamhet går helt i linje med TNG:s vision om att bidra till en hållbar arbetsmarknad. A match made in heaven. 

TNG har under de senaste åren medverkat som föreläsare på Diversity Charters utbildningar och erfarenhetsutbyten och har nu valt att ta samarbetet vidare.

– En viktig del i vår vision är att bidra till en hållbar arbetsmarknad och det gör man inte själv. Därför har vi valt att ingå i medlemsnätverket hos Diversity Charter, säger Åsa Edman Källströmer, VD på TNG och fortsätter: Här kan vi tillsammans med många andra företag, som har samma ambition, säkerställa att vi får en arbetsmarknad som utgår från kompetens och inget annat. Tillsammans kan vi lyfta upp affärsnyttan med mångfald och inkludering.

Inkluderande arbetsliv

Diversity Charter Sweden arbetar för att skapa ett inkluderande förhållningssätt i arbetsliv och samhälle. De verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetens räknas. Där olikhet är en resurs. Något som också är grundbult i TNG:s vision och affärsidé.

Anna Carlsson Sigstedt Diversity Charter

Medlemmarna består av företag och organisationer som arbetar aktivt med mångfald och ett inkluderande förhållningssätt i den egna organisationen.

– Vi är glada att TNG har valt att bli medlemmar hos oss, säger Anna Carlsson Sigstedt, Generalsekreterare på Diversity Charter Sweden och fortsätter: TNG har tidigare varit en av våra föreläsare och vi ser framemot ett fortsatt ömsesidigt utbyte där vi lär av varandra och flyttar fram positionerna inom mångfald och inkludering på våra arbetsplatser.

Rekommenderat för dig