TNG
Rekrytera eller hyr in en HR-chef – fördomsfritt och datadrivet

Rekrytera eller hyr en interim HR-chef

Rekrytera eller hyr in en HR-chef – fördomsfritt och datadrivet

Söker du någon som kan arbeta strategiskt och affärsdrivet utan att glömma företagets humankapital?Då har du hittat rätt! Vi hjälper dig att rekrytera eller hyra in en HR-chef för att driva just ditt företags personalarbete framåt.

Vad gör en HR-chef?

En HR-chef har det yttersta ansvaret för det som ofta kallas för HR-funktionen. Vilket dels innebär processer, rutiner och verktyg inom personalfrågor. Dels att leda övriga medarbetare på HR-avdelningen. Oavsett nivå på rollen så är den gemensamma nämnaren att påverka och driva HR- och personalfrågor i organisationen. Allt från vilka personalsystem som ska implementeras – för chefer, HR-avdelningen och enskilda medarbetare; till att lyfta värdet av ett HR-perspektiv i personalärenden.

Rekrytera en strategisk HR-chef

Idag behöver företag ständigt jobba och utveckla sitt HR-arbete för att attrahera rätt kompetens. Inte minst vad gäller Employer Branding. Med hjälp av TNG Leads moderna chefsrekrytering kan ett företag öka sin konkurrenskraft genom att rekrytera en HR-chef som strategiskt arbetar med personalfrågor.

Det är inte heller ovanligt att personer inom ledningsgruppen har delat ansvar för personalen på ett företag. Med en HR-chef på plats kan ledningsgruppen tryggt lämna över personalansvaret till denne och istället fokusera på mer angelägna arbetsuppgifter.

Kom igång idag!

Jobb inom personal & HR vi rekryterar just nu

Rekrytera HR-chef

Hyr in en interimschef inom HR

Vid pågående rekryteringsprocesser eller längre frånvaro vid exempelvis föräldraledighet behövs snabba och flexibla lösningar. Vi hjälper dig hitta en interimschef som kan ansvara för HR-arbetet under en övergångsfas eller under ett pågående förändringsarbete. Genom att anställa en interimschef slipper du långa komplexa introduktioner då hen är igång och jobbar från dag ett.

Eftersom interimschefen kommer utifrån erbjuder hen också nya perspektiv och kunskap vilket göra att den interna organisationen växer samtidigt. 

Rekrytera HR-chef med TNG så får du:

  • Chefsrekryterare som har lång erfarenhet och bred kompetens av modern chefsrekrytering inom HR och personal.
  • Skräddarsydda arbetspsykologiska tester som bland annat mäter HR-chefens ledarskapsförmåga och stresshantering. Detta gör att vi kan hitta rätt kandidat för just ert företag.
  • En hållbar, fördomsfri och datadriven rekryteringsupplevelse där vi identifierar HR-chefens ledarskapspotential, digital mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.
Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Rekrytera HR-chef

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi på TNG Lead kan hjälpa dig att rekrytera en HR-chef eller höra mer om våra HR-tjänster inom interim? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du rekrytera andra roller inom chef- och ledarskap?

Behöver du rekrytera andra chefsroller? Då kan vi på TNG Lead givetvis hjälpa dig! Vår datadrivna chefsrekrytering sker löpande i hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi berättar mer.

Rekommenderat för dig

Visa alla