TNG

Konsultuthyrning av chefer och specialister

Konsultuthyrning – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt!

Behöver du förstärka ditt team med en konsult under en kritisk period? Det kan handla om en interimslösning under en pågående rekrytering eller tillfälligt förstärka ett team med en specialist eller chef. På TNG är vår konsultuthyrning lika viktig som vår rekrytering. Vi säkerställer alltid att du får en kvalificerad konsult som snabbt kommer igång.  Allt för att stötta din affär när du behöver det som mest.

Kontakta oss direkt!

Att hyra in en konsult ska vara enkelt och kostnadseffektivt. Därför ser vi på TNG till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt konsult, interimschef och specialist till din organisation. För veckan, månaden eller året. I hela Sverige. Och inom alla tjänstemannaområden.

Med TNG får du alltid:

  • Ett konsult- och bemanningsföretag som tänker långsiktigt och hållbart, har ett stort konsultnätverk, samt är auktoriserat med kollektivavtal. Vi tar hand om urval, anställningsavtal och övrig administration, så att du och din konsult kan fokusera på arbetet som ska utföras.
  • Hållbarhet och mångfald – vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje konsultuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig.
  • Dedikerade konsultchefer som löpande och systematisk arbetar med uppföljning och medarbetarsamtal under pågående konsultuthyrning. Allt för att du ska bli avlastad från HR-frågor och personaladministration.

Några av våra kunder just nu

Våra tjänster inom konsultuthyrning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Uthyrning av specialiserade interimskonsulter

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.

TNG Interim har lång erfarenhet av att stötta organisationer med interimskonsulter inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Hyr erfarna interimschefer

Hos oss kan du också hyra ut interimschefer med rätt ledarskapspotential. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.

TNG Interim har i flera år stöttat företag och organisationer med interimschefer inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden
Kontakta TNG för mer information våra tjänster inom konsultuthyrning och interim

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster inom konsultuthyrning? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig!

Boka tid hos våra specialister inom konsultuthyrning!

Vill du veta mer om våra tjänster inom konsultuthyrning samt eller interimslösningar av chefer och specialister? Boka enkelt en mötestid via länken nedan.

Boka möte direkt!