TNG
Hyr konsulter – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt!

Konsultuthyrning – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Behöver du förstärka ditt team med en konsult under en kritisk period? Oavsett längd på uppdraget så levererar vi snabbt en kvalitetssäkrad chef eller specialist.

Flexibel konsultuthyrning och interimslösningar av chefer och specialister

På TNG är vår konsultuthyrning lika viktig som vår rekrytering. Därför säkerställer vi alltid att du får en kvalificerad konsult som snabbt kommer igång. Allt för att stötta din affär när du behöver det som mest.

Att hyra in en konsult ska vara enkelt och kostnadseffektivt. Därför ser vi på TNG till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt konsult, interimschef och specialist till din organisation. För veckan, månaden eller året. I hela Sverige. Och inom alla tjänstemannaområden.

Hyr konsulter via TNG så får du:

  • Ett konsult- och bemanningsföretag som tänker långsiktigt och hållbart, har ett stort konsultnätverk, samt är auktoriserade med kollektivavtal.
  • En trygg partner som tar hand om urval, anställningsavtal och övrig administration och HR-frågor, så att du och din konsult kan fokusera på arbetet som ska utföras.
  • Uppleva vår fördomsfria urvalsmetod som ingår vid varje konsultuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete.
  • Dedikerade konsultchefer som systematiskt arbetar med uppföljning och medarbetarsamtal under pågående konsultuthyrning.

Kom igång idag!

På TNG erbjuder vi flera tjänster inom bemanning, konsultuthyrning och interim

Våra tjänster inom konsultuthyrning

 

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Uthyrning av specialiserade interimskonsulter

Vi har mångårig erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.

TNG Interim har lång erfarenhet av att stötta organisationer med interimskonsulter. Bland annat inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Hyr erfarna interimschefer

Hos oss kan du också hyra in interimschefer med rätt ledarskapspotential. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.

TNG Interim har i flera år stöttat företag och organisationer med interimschefer inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

TNG erbjuder flexibel bemanning och konsultuthyrning i hela Sverige

Trygg helhetslösning för konsultuthyrning

Mycket på ditt bord? Lugn. På TNG är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Vi gör det genom att ta ett helhetsgrepp kring din bemanning och konsultuthyrning. Där vi sköter allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt medan du fokuserar på arbetet i verksamheten.

Tack vare vår höga kunskap inom fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, verktyg för regelefterlevnad och välutbildade rekryteringskonsulter kan du känna dig trygg att allt går till på rätt sätt. Från start till slut. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje konsultuppdrag bidrar dessutom till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och datadrivna urvalsmetod leder till ett mer diversifierat urval av sökande.

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela Sverige

Konsultbolag med hög kapacitet, i hela Sverige

TNG har kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Våra moderna verktyg, digitala screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar och kan bemanna stora avdelningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en eller flera välmatchade konsulter till er organisation.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Våra specialistområden

Några av våra kunder just nu

Kontakta TNG för mer information våra tjänster inom konsultuthyrning och interim

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om våra tjänster inom konsultuthyrning? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp!

Nyheter och trender inom konsultuthyrning

Visa alla