TNG
konsultuthyrning hyra konsult kvinna

Konsultuthyrning och interimslösningar av chefer och specialister

Konsultuthyrning – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt!

Behöver du förstärka ditt team med en konsult under en kritisk period? Det kan handla om en interimslösning under en pågående rekrytering eller tillfälligt förstärka ett team med en specialist eller chef. På TNG är vår konsultuthyrning lika viktig som vår rekrytering. Vi säkerställer alltid att du får en kvalificerad konsult som snabbt kommer igång.  Allt för att stötta din affär när du behöver det som mest.

Att hyra in en konsult ska vara enkelt och kostnadseffektivt. En tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå mot kunderna. Därför ser vi på TNG till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt konsult, interimschef och specialist till din organisation.

Genom moderna verktyg, vårt konsultnätverk och en datadriven och fördomsfri urvalsmetod hittar vi snabbt kvalificerad personal som matchar ditt unika behov. För veckan, månaden eller året. I hela Sverige. Och inom alla tjänstemannaområden.

Med TNG får du:

 • Ett konsult- och bemanningsföretag som tänker långsiktigt och hållbart, har ett stort konsultnätverk, samt är auktoriserat med kollektivavtal. Vi tar hand om urval, anställningsavtal och övrig administration, så att du och din konsult kan fokusera på arbetet som ska utföras.
 • Hållbarhet och mångfald – vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje konsultuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig.
 • Dedikerade konsultchefer som löpande och systematisk arbetar med uppföljning och medarbetarsamtal under pågående konsultuthyrning. Allt för att du ska bli avlastad från HR-frågor och personaladministration.
Ta hjälp av oss med konsultuthyrningen!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Hos oss kan du välja mellan att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut allt från ekonomer till marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare och logistiker.

Vi bemannar i hela Sverige – snabbt, fördomsfritt och med hög kvalitet.

Konsultuthyrning:

När du behöver hyra in specialister

Konsulter med specialistkompetens

TNG har lång erfarenhet inom konsultuthyrning av ekonomer, ingenjörer, inköpare, marknadsförare, lönespecialister och HR-specialister.

Vid uppstart hjälper vi er med en kompetensanalys för att säkerställa vad medarbetaren ska kunna. Därefter börjar vi direkt söka efter din konsult. Ibland har vi startklara konsulter i vårt nätverk som matchar ditt behov. I andra fall har vi en rekryteringsorganisation som snabbt annonserar ut det lediga uppdraget och matchar rätt konsult till ditt team.

Interimschefer

Via TNG Lead hyr vi ut interimschefer med rätt ledarskapspotential. Vi arbetar aktivt med vårt nätverk av chefer, eller söker externt. Chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

Våra inhyrda chefer kommer snabbt in i arbetet när du behöver ersätta en chef som är sjukskriven, föräldraledig eller vill täcka upp under en pågående ersättningsrekrytering.

"Vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare." - Värmevärden
Konsultuthyrning via TNG - fördelar för dig som kund
Interims- och konsultuthyrning i hela Sverige

3 skäl att välja TNG

 1. Nöjda kunder

  Våra kunder gav oss ett NPS på hela +65 i den senaste mätningen av vår konsultverksamhet 2020. Den höga rekommendationsviljan kännetecknas av att vi tar konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering, samt är en smidig och flexibel partner.

 2. Konsulter som trivs på jobbet

  Att leda på distans är inte alltid enkelt och ändå gav våra konsulter oss ett fantastiskt ENPS på +55 i vår senaste  medarbetarundersökning. Våra medarbetare trivs på jobbet och presterar bättre. Allt tack vare engagerade konsultchefer som alltid finns där.

 3. Du får en ”keeper”

  Hela 79 % av våra kunder väljer att anställa en konsult från oss! Vi ser det som ett kvitto på att vi matchar rätt personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!