TNG
Konsultuthyrning via TNG

Konsultuthyrning och interimslösningar av chefer och specialister

Konsultuthyrning – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt!

Behöver du förstärka ditt team med en konsult under en kritisk period? Det kan handla om en interimslösning under en pågående rekrytering eller tillfälligt förstärka ett team med en specialist eller chef. På TNG är vår konsultuthyrning lika viktig som vår rekrytering. Vi säkerställer alltid att du får en kvalificerad konsult som snabbt kommer igång.  Allt för att stötta din affär när du behöver det som mest.

Att hyra in en konsult ska vara enkelt och kostnadseffektivt. En tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå mot kunderna. Därför ser vi på TNG till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt konsult, interimschef och specialist till din organisation.

Genom moderna verktyg, vårt konsultnätverk och en datadriven och fördomsfri urvalsmetod hittar vi snabbt kvalificerad personal som matchar ditt unika behov. För veckan, månaden eller året. I hela Sverige. Och inom alla tjänstemannaområden.

Med TNG får du alltid:

  • Ett konsult- och bemanningsföretag som tänker långsiktigt och hållbart, har ett stort konsultnätverk, samt är auktoriserat med kollektivavtal. Vi tar hand om urval, anställningsavtal och övrig administration, så att du och din konsult kan fokusera på arbetet som ska utföras.
  • Hållbarhet och mångfald – vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje konsultuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig.
  • Dedikerade konsultchefer som löpande och systematisk arbetar med uppföljning och medarbetarsamtal under pågående konsultuthyrning. Allt för att du ska bli avlastad från HR-frågor och personaladministration.
Kontakta TNG för mer information våra tjänster inom konsultuthyrning och interim

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster inom konsultuthyrning? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig!

Några av våra kunder just nu

När du behöver hyra in specialister

Konsulter med specialistkompetens

TNG har lång erfarenhet inom konsultuthyrning av ekonomer, ingenjörer, inköpare, marknadsförare, lönespecialister och HR-specialister.

Vid uppstart hjälper vi er med en kompetensanalys för att säkerställa vad medarbetaren ska kunna. Därefter börjar vi direkt söka efter din konsult. Ibland har vi startklara konsulter i vårt nätverk som matchar ditt behov. I andra fall har vi en rekryteringsorganisation som snabbt annonserar ut det lediga uppdraget och matchar rätt konsult till ditt team.

Interimschefer

Via TNG Lead hyr vi ut interimschefer med rätt ledarskapspotential. Vi arbetar aktivt med vårt nätverk av chefer, eller söker externt. Chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

Våra inhyrda chefer kommer snabbt in i arbetet när du behöver ersätta en chef som är sjukskriven, föräldraledig eller vill täcka upp under en pågående ersättningsrekrytering.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Boka tid hos våra specialister inom konsultuthyrning!

Vill du veta mer om våra tjänster inom konsultuthyrning samt eller interimslösningar av chefer och specialister? Boka enkelt en mötestid via länken nedan.

Boka möte direkt!