TNG
Inhyrd konsult från TNG. TNG hjälper dig med konsultuthyrning i hela Sverige!

Tjänster inom konsultuthyrning från TNG

Hyr in en konsult när du behöver – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt!

Behöver du förstärka ditt team med en extra medarbetare under en kritisk period? Hyr in en konsult på heltid eller deltid med TNG! Vi tar konsultuthyrning på allvar och säkerställer att du får en kvalificerad medarbetare anpassad för ditt behov – oavsett om det handlar om att hantera en föräldraledighet, sjukskrivning, nya kundförfrågningar eller deadlines. Självklart både snabbt och fördomsfritt. Allt för att stötta din affär när du behöver det som mest.

Att hyra in en konsult ska vara enkelt och kostnadseffektivt. En tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå mot kunderna. Därför ser vi på TNG till att leverera konsulter som kommer igång fort och bidrar i just din organisation.

Genom moderna verktyg och en datadriven och fördomsfri urvalsmetod hittar vi snabbt kvalificerade personer som matchar ditt unika behov. För veckan, månaden eller året. I hela Sverige.

Dessutom är vi ett bemanningsföretag som tänker långsiktigt och hållbart, samt är auktoriserat med kollektivavtal. Vi tar hand om urval, anställningsavtal och övrig administration, så att du och din konsult kan fokusera på arbetet som ska utföras. Konsultuthyrning som det ska vara.

Våra tjänster inom konsultuthyrning

Konsulter på heltid eller deltid

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov är akut, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt.

Vid uppstart hjälper vi er med en kompetensanalys för att säkerställa vad medarbetaren ska kunna och direkt därpå börjar våra sökningar. Ibland har vi startklara konsulter som matchar ditt behov. Men vi har också en välsmord rekryteringsorganisation som snabbt kan annonsera ut det lediga uppdraget under våra lediga jobb. Allt för att hitta rätt person för ditt team.

Allt-i-ett lösning med TNG Pool

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning med bemanning inom kundtjänst, inneförsäljning eller IT-support/helpdesk.

Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer konsulter med kort varsel.

"Vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare."
Konsultuthyrning via TNG - fördelar för dig som kund
Konsultuthyrning i hela Sverige

3 skäl att välja TNG för att hyra konsult

  1. Nöjda kunder

    Våra kunder gav oss ett NPS på hela +65 i den senaste mätningen av konsultuthyrning 2020. Den höga rekommendationsviljan kännetecknas av att vi är en seriös men också smidig och flexibel partner.

  2. Konsulter som trivs på jobbet

    Att leda på distans anses inte enkelt och ändå gav våra konsulter oss ett fantastiskt ENPS på +55 i vår medarbetarundersökning 2019. Vi vet att medarbetare som trivs på jobbet också lättare kan prestera.

  3. Du får en ”keeper”

    Hela 79 % av kunder valde förra året att anställa en konsult från oss! Vi ser det som ett kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med konsultuthyrning?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!