Sök
TNG är ditt lokala rekryteringsföretag i Stockholm som också hjälper till med uthyrning, bemanning av personal.

Rekryteringsföretag Stockholm

Henrik Jönsson regionchef TNG Stockholm

Vad kul att du besöker oss! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig!

Henrik Jönsson, 076-86 95 771

Västra Järnvägsgatan 15, 101 32 Stockholm
Postadress
Box 637
101 32 Stockholm
TNG Group AB
Org. nr: 556648-2781

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Stockholm

Välkommen till TNG Stockholm!

Vi är ett unik bemannings- och rekryteringsföretag i Stockholm med entreprenörens enorma engagemang och det större företagets muskler och kompetens. Vi hjälper företag i Stockholm med omnejd och norra Sverige när de behöver rekrytera och bemanna personal. Och vi gör det fördomsfritt. På riktigt. 

Vi sitter i det klimatsmarta Kungsbrohuset mitt i centrala  Stockholm. Hos oss arbetar affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga, researchers samt kundansvariga som tillsammans har lång erfarenhet från linjebefattningar och att arbeta med bemanning och rekrytering.

TNG:s omvända rekryteringsprocess är unik. Istället för att titta på en CV först, så låter vi kompetensen och potentialen stå i fokus. På så sätt minskar vi risken att någon riktigt vass talang väljs bort på grund av – ofta omedvetna – fördomar.

– Henrik Jönsson, regionchef Öst och Norr

I Stockholm finns också vårt huvudkontor. Här sitter delar av vår ledning, våra rekryteringsspecialister på TNG IT Digital och våra systerbolag Invici och Signpost.

Exempel på tjänster vi tillsatt i år:

 JOBB INOM EKONOMI, HR och ADMINISTRATION: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, HR-specialist, rekryterare, administratör, ekonomiassistent, receptionist, kundservice, löneassistent, kundsupport, AML specialist, controller,

JOBB INOM TEKNIK och IT: Supporttekniker, IT-tekniker, front-end utvecklare, IT-ansvarig, app-utvecklare, produktägare, java utvecklare, testare, UX-designer, utvecklingsingenjör, logistiker, inköpare

JOBB INOM MARKNAD/SÄLJ: Key Account Manager, säljchef, säljare, CRM-ansvarig, marknadschef, innesäljare, mötesbokare, marknadsassistent, marknadskoordinator, projektledare

Välkommen med dina frågor till oss i Stockholm!

Skicka ett meddelande eller ring oss om du har frågor om vårt bemannings- och rekryteringsföretag eller om du vill bli kontaktad för att få mer information.

Hitta till oss!

Från T-centralen: Gå ut genom högsta våningen på Centralstationen så du kommer till Klarabergsviadukten. Gå mot Kungsholmen (ca 50 m) och sväng in höger vid 7Eleven mitt emot Waterfront building. Då är du på Klarabergsviadukten 80-82. Du passerar Trafikverket. Där börjar Västra Järnvägsgatan och vi sitter på nr 15. Ring på porttelefonen, vi sitter på våning 11.

Kommer du med bil parkerar du lättast här

Hör av er! Jag behöver rekrytera eller hyra personal!

Laddar karta