TNG
en podd om cv

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Allt du någonsin velat veta om CV

En CV-podd

Dags att söka nytt jobb? Då är det dags att uppdatera ditt CV. Men hur skriver du ett bra CV? Hur lyfter du fram din kompetens och erfarenhet för att fånga rekryterarens intresse och därmed bli kallad till intervju? Det här avsnittet har blivit vår CV-podd där våra rekryterare diskuterar sina bästa CV-tips.

Att det är viktigt att anpassa sitt CV efter det jobb man söker är våra rekryterare överens om. Det gäller att fokusera på det som är relevant för tjänsten och vad du kan tillföra företaget. Men räcker det för att fånga rekryterarens intresse? Men hur skriver du då ett bra CV? Eller är det är det en snygg layout du ska satsa på?

Det och fler frågor nedan besvaras i podden:

  • Ska kontaktuppgifter till referenser finnas med i CV:t?
  • Hur personlig ska du vara i ditt CV?
  • Hur länge läser en rekryterare ditt CV?
  • Ska du ha med en bild?

Medverkande rekryterare: Sinisa Strbac, Rebecca Hallberg
Programledare: Mathias Ahdrian

Lyssna på alla avsnitt av podden!

Sök jobb fördomsfritt hos TNG!

Vi är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara. Vi gör det varje dag genom vår fördomsfria rekrytering. När du söker lediga jobb hos oss så ser vi till din framtida arbetsprestation och kompetens, där vi låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gör att du får en objektiv bedömning av din ansökan och inte blir bortvald på felaktiga grunder när du söker jobb. Dessutom kan du nu följa din ansökan digitalt genom hela rekryteringen så att du vet exakt vad rekryteraren gör just nu med din ansökan.

Här hittar du alla lediga jobb!

Rekommenderat för dig