TNG
Fokus på CV-tips i Jobbshopping Live.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

CV-tips i Jobbshopping Live

Inspiration och tips kring CV och jobbsökande

Tips kring CV står på agendan när Jobbshopping Live är tillbaka med ett nytt avsnitt. I det direktsända programmet svarar TNGs experter Rebecca Hallberg och Miranda Pojen på tittarnas frågor och ger sina bästa tips till dig som söker jobb.

Vad ska egentligen finnas med i ett CV 2022? Vad tittar rekryterare på? Finns det något som alla borde strykas i sitt CV? Och varför är det bättre att söka jobb med CV än ett personligt brev? Ja, det och mycket annat bjuds jobbsökare på i nästa avsnitt av Jobbshopping Live – TNGs egen spinoff på liveshopping där vi på olika sätt vill inspirera till att söka lediga jobb.

Hur ser ett perfekt CV ut?

Rebecca Hallberg, Talent Community Specialist på TNG och kursledare för kursen Digital kandidatattraktion
Rebecca Hallberg, TNG

Under det halvtimmes långa programmet kommer tittarna kunna ställa sina frågor kring CV och jobbansökningar direkt i chatten till våra rekryterare, som kommer svara i direktsändning.

– Som rekryterare får man ofta frågor kring hur ett perfekt CV ska se ut och och i det här avsnittet kommer vi göra vårt bästa för att besvara just den frågan. Vi hoppas såklart på stort intresse bland jobbsökare därute, säger Rebecca Hallberg, Candidate Experience & Talent Attraction Specialist på TNG.

Missa inte! Vi sänder Jobbshopping Live med fokus på CV-tips tisdagen den 27 september kl. 11. 30. Du streamar eventet via TNGs Jobbshoppingsajt. Självklart går det även att streama programmet i efterhand.

Streama här!

Rekommenderat för dig