TNG
SEB traineeprogram och Tech-program i Jobbshopping Live med TNG.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

SEB:s populära trainee- och Tech-program i Jobbshopping Live

Så blir du talang hos SEB

I nästa avsnitt av Jobbshopping Live får du som tittare veta allt om storbanken SEB:s internationella traineeprogram och Tech-program – som TNG tillsammans med vårt dotterbolag Ada Digital just nu rekryterar talanger till. Avsnittet direktsänds måndagen den 28 november kl 11.30 och går självklart att streama i efterhand.

Är du i slutfasen av din utbildning och sugen på en ny utmaning efter examen? Då kan ett trainee- eller talangprogram vara ett perfekt första steg ut i arbetslivet. SEB erbjuder idag två olika karriärvägar för unga talanger och i båda fallen är det TNG och Ada Digital som sköter rekryteringen.

SEB:s internationella traineeprogram riktar sig till dig som vill inleda din karriär inom områden som risk, analys, affärsutveckling och hållbarhet. Programmet startar i september varje år, pågår under nio månader och är designat för att ge deltagarna både professionell och personlig utveckling.

SEB Tech Programme pågår under sex månader och är helt inriktat på IT-området. Deltagarna får här chans att fördjupa sig inom modern teknik såsom AI, maskininlärning, DevOps och Google Cloud. I roller som Data Scientist, Data Engineer, utvecklare, testare, Business Analyst och IT-säkerhetsspecialist.

Få en inblick i livet som trainee på SEB

Låter det intressant? Då får du inte missa nästa avsnitt av Jobbshopping Live. I programmet som leds av Erika Ekestam, rekryteringsansvarig för trainee- och Tech-programmet på TNG och Ada Digital, medverkar Joanna Axelsson och Louise Nachtweij som ansvarar för SEB:s initiativ för unga talanger.

Dessutom gästar två tidigare deltagare från respektive program vår sändning och berättar mer om livet som talang hos SEB.

– Det kommer bli ett inspirerande program riktat till både studenter och personer i början av karriären som går i tankarna om att söka till ett talangprogram. Tittarna kommer både få mer information om de båda programmen, och höra mer vad deltagarna själva tycker. Som vanligt kan man också ställa frågor direkt i chatten till våra gäster, säger Erika Ekestam.

Missa inte! TNG och Ada Digital sänder Jobbshopping Live med fokus på SEB Traineepgram och Tech-program måndagen den 28 november kl. 11. 30. Du streamar eventet via TNGs Jobbshoppingsajt. Självklart går det även att titta på programmet i efterhand.

Streama här!

Har du hört talas om Diversity4Tech?

Ada Digital arbetar också med talangprogrammet Diversity4Tech. Vårt talangprogram riktar sig till företag och IT-talanger som vill utmana Tech-branschen på riktigt. Här säkrar bristkompetenser för att möta framtidens behov med ett tydligt jämställdhet- och mångfaldstänk. Allt för att hitta och attrahera topptalanger med stor potential och skapa framgångsrika och innovativa team som vågar tänka nytt.

Nyfiken på vårt talangprogram Diversity4tech?

Rekommenderat för dig