TNG
PÅ TNG jobbar många kandidatansvariga

Tre snabba frågor om att söka jobb till TNG:s kandidatansvariga

Vad gör du som kandidatansvarig på TNG?

”Vårt arbete som kandidatansvariga handlar om att uppmärksamma, attrahera och matcha konkurrenskraftiga kandidater med intressanta tjänster och uppdrag. Arbetet innebär till stor del ”search”, där jag söker upp presumtiva kandidater. Vi behandlar också ansökningar för TNG:s annonserade tjänster, genomför urval och intervjuer. Det viktigaste och roligaste i mitt arbete är att vårda relationen med de kandidater som jag på olika sätt kommer i kontakt med på TNG.”

– Jon Urefjord, TNG Göteborg

Hur matchar ni personer som vill ta nästa steg i karriären?

”TNG är ett bemannings– och rekryteringsföretag som tänker nytt, utmanar och ser till kandidaters potential i rekryteringsprocessen. Vi ser bortom fördomar och jobbar aktivt med att matcha kandidater utifrån kompetens. Min rekommendation är att du som kandidat registrerar dig på vår hemsida och samtidigt laddar upp ett uppdaterat CV och personligt brev. När det är klart är du välkommen att kontakta en av TNGs kandidatansvariga och presentera dig per telefon. Möjligheten finns att träffas för ett förutsättningslöst möte och i och med det diskutera framtida karriärmöjligheter. Vi strävar alltid efter att ha en levande dialog med våra kandidater.”

– Malin Löwdahl, TNG IT Stockholm

Vad ser du fram emot under hösten?

”Jag ser fram emot en spännande och fartfylld höst med många nya tillsättningar hos våra kunder. Jag ser också fram emot att få kontakt med hungriga och nyfikna personer som är redo att axla nya utmaningar. Hösten är ofta en period då många företag ser över organisationen och implementerar tillskott i personalstyrkan, vilket möjliggör nya samarbeten. Utöver det så gillar jag höstvädret och den härliga luften som infinner sig efter sommarmånaderna.”

– Marcus Grahn, TNG Stockholm