TNG

Advanced Engineering & Elektronikmässan 27–28 mars 2019 i Göteborg

MATCHAS MED TECH-KANDIDATER & FÅ REKRYTERINGSCOACHNING I MATCH MAKING ARENA!

På jakt efter ny kompetens inom teknik och industri? I Match Making Arena har du möjlighet att bli presenterad för tech-kandidater som på förhand matchats mot just era kompetensbehov. Dessutom erbjuder vi tips och coachning kring rekrytering och kandidatattraktion. Välkommen med din anmälan!

TNG Tech rekryterar och bemannar ingenjöerer

Under Advanced Engineering & Elektronikmässan finns TNG Tech på plats i Match Making Arena, monternummer A:18A – ett utrymme för personliga möten mellan jobbsökare och arbetsgivare.

Som utställare bjuder vi in dig och ditt företag att kostnadsfritt delta i kompetensmatchningen och/eller rekryteringscoachningen.

Så här funkar det:

  1. Fyll i formuläret ovan och ange dina önskemål
  2. Vi kontaktar dig, stämmer av hur ert kompetensbehov ser ut och bokar in ett möte i Match Making Arena
  3. På plats tas du emot av TNG Techs rekryteringsexperter
  4. Om du angett att du vill delta i matchningen presenterar vi dig för relevanta jobbsökare för en pratstund i våra soffor

Väl mött på mässan!

Om TNG Tech

TNG Tech är specialister på vetenskaplig teknikrekrytering, med mångårig erfarenhet av att rekrytera och hyra ut ingenjörer och tekniker inom Engineering, Production och Supply Chain Management. Vår rekrytering sker objektivt och fördomsfritt med grund i fakta och vetenskap.

Genom kompetensbaserade och mätbara processer når vi talanger som många andra missar – kompetens som bidrar till innovation och en hållbar och lönsam verksamhet. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro samt tillsätter löpande uppdrag i hela landet.