TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Internationellt trainee-program på SEB i Stockholm

Vill du vara med och förändra en hel bransch och är nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut? Sök jobb som trainee på SEB!

Som trainee i SEB:s internationella trainee-program 2019 får du en unik möjlighet att bygga nätverk och få en djup förståelse för bank, finans och ekonomi, liksom professionella och personliga utmaningar.

Vad sägs om ett trainee-jobb som riskanalytiker, affärsutvecklare, trader, konceptutvecklare eller lösningsarkitekt? Vi har bland annat spännande roller för dig som läst finans, ekonomi, IT, statistik, matematik och management. Du börjar din anställning hos oss i en specifik roll, samtidigt som du går olika gemensamma trainee-utbildningar, tar dig an verkliga business case, har ett internationellt utbyte och även kortare eller längre rotationer inom olika delar av banken. Du har också stora möjligheter att själv påverka innehållet i ditt trainee-program utifrån din ambition och din roll.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

SEB strävar efter att vara en arbetsplats som attraherar och behåller människor som vill växa och utvecklas och som arbetar för att hjälpa våra kunder att nå sina mål. Vill du, så skapar vi utvecklingsmöjligheter och vi jobbar för att våra medarbetare alltid ska känna sig uppskattade, inkluderade och engagerade.

Som trainee erbjuder vi dig:

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DET HÄR ÄR DITT TRAINEEPROGRAM

Du börjar din anställning som trainee i en specifik roll. Trainee-programmet startar i september 2019. Du får möjlighet att skapa ett värdefullt nätverk, får insikt i bankens olika affärsområden, i kombination med att du organiskt växer in i en roll som du kan utvecklas vidare inom. Du kan bland annat jobba som:

Ditt trainee-program består av tre delar; gemensamma utbildningsveckor, individuell utbildning och utveckling inom din specifika tjänst. Du hittar alla trainee-roller för 2019 här: https://www.tng.se/seb-trainee-program 

HÄLSNING FRÅN SEB

På SEB letar vi efter dig som vill utmana och hjälpa oss i vår spännande digitala transformation. Det finns många nya spelare inom bankområdet och vi måste vara snabbfotade och utmana oss själva för att hitta nya lösningar. Här har du stor möjlighet att göra skillnad!

För att trivas hos oss är du passionerad, ödmjuk och har en vilja att ta ansvar för din egen utveckling. Vår vision är att leverera service i världsklass till våra kunder och därför söker vi dig som är engagerad, tänker kund först och drivs av att samarbeta för att hitta enkla lösningar.

VI VILL HA DIG!

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en riktig kick-start i din karriär. Och vi vill att du:

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Du gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker.

Alla lediga jobb